Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

podłączenie

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie. To pierwszy post więc prosze o wyrozumiałość.

Będe podłączał nowe radio + 2 głośniki koledze w fieście 93/94(nie ma instrukcji obsługi), ile skasować go za tę usługe? Jest tam zwykła kostka podłączona do radia. Przed radiem nie ma bezpiecznika i teraz nie wiem czy montować bezpiecznik, czy jest on w kostce iso?Bezpiecznik montować na czerwonym kablu,czy żółtym?Żółty to chyba jest od stacyjki czy jak?(jest niepodłączony)Czy moge podłączyć razem żółty i czerwony do radia?Za odpowiedzi dziękuje.

Napisano

Masz zerowe pojęcie o temacie i jeszcze chcesz za to brac pieniądze? yikes.gif

Jeszcze spal mu samochód hehe.gif

Napisano

istalacja jest z porzedniego radia? jesli jest fabryczna (a przypuszczam ze jest) to jest zabezpieczona w skrzynce bezpiecznikowej. Oczywiscie Ty tez jeszcze dajesz bezpiecznik (10A) na czerwony kabel zasilający.

co do kosztów to mysle ze jesli wszystko bedzie działac poprawnie to powinenes postawic koledze jakis czteropak za nauke na jego samochodzie zlosnik.gif

Napisano

ja tez kumplowi podlaczalem radyjko ale nawet mi przez mysl nie przeszlo zeby brac od niego za to jakas $$ ;> a przy okazji byl moim testerem bo robilem to pierwszy raz 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

Kolega sam sie zaoferował że mi zapłaci,zresztą ździercą nie jestem,a wcześniejsze radio mu podłączałem za free.Orginalna kostka była ucięta, więć dorobiłem kostke pod aktualne radio,a teraz bede musiał dorobić pod nowe.

Napisano

> ile skasować go za tę usługe?

Browar Ci wystarczy zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.