Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zawieszenie CCS/SCS

Featured Replies

Napisano

Witam,

Wiem z doświadczenia ze Bilstein B6 jest bardzo dobrą opcją do rajdów, wyścigów itp. Ale jest tez dość drogi frown.gif wiec do cywila szukam jakiejś alternatywy. Dotychczas jeździłem na pucharowym krośnie i utwardzanym B4, lecz powoli widać ich koniec.

Poszperałem po necie i znalazłem m.in. zestaw (amory i springi) firmy Venom Performance (-40mm) i GT Cupline (-20mm). Jak na komplety są w sumie niedrogie, ale nic nie wiem o tych firmach.

Dotychczas moje auto stało mega, mega nisko (zeby nei skłamać tył obnizony o 70mm a przód o 50 mm wiec jazda w 4 osoby praktycznie niemożliwa, wszystkie progi zwalniające moje smile.gif ) i było dość twarde, ale za to zajebiscie, bardzo neutralnie sie prowadziło.

Teraz wolałbym je podnieść deczko ale pozostawić cały czas twardo.

Czy ktoś z Was spotkał sie z tymi firmami i ewentualnie jakie ma odczucia??

Pozdrawiam

Napisano

> Czy ktoś z Was spotkał sie z tymi firmami i ewentualnie jakie ma

> odczucia??

> Pozdrawiam

Czesc,

Venom to chyba to samo co Cupline, poszukaj w archiwum, straszne scierwo no.gif

Nie kupuj tego, amory szybko wylewaja, wiekszosc uzytkownikow skarzyla sie na ich jakosc.

Pzdr

Napisano

Kompromis to KYB ultra SR. Ale wg mnie wolal bym zainwestowac w Bilsteina. Mozna go pozniej regenerowac i ustawic tak jak Ci sie podoba wink.gif

Napisano

tylko że cena bilsteina jest spora jesli chodzi o cc / sc , 450zł tył szt , przód 700zł szt , ciekawe że do golfów i innych szmelcwagenów b6 sa tańsze

Napisano

Broń Boże GT-cupline i inne shity.

Niekoniecznie musi być KYB ultra SR

Może być zwykła Excel-G też jest dobra i świetnie wybiera, sprawdza się nawet w trudnych KJS-owych warunkach (przejeździła już prawie sezon i jak na razie nie padła). To po prostu porządny seryjny amorek wink.gif

Napisano
  • Autor

Kyb ultra SR i Excel-G to amorki o jakich parametrach?? "Twardsze" niz seryjne, o jakim skoku i jakiej cenie tak na oko zeby.GIF??

Mozna gdzies dostć jeszcze nowe "pucharowe" (pzm-1 chyba) amorki z krosna teraz to chyba jes delphi?? Wiem ze sa twarde, mają mały skok (szczególnie tył), tracą własciwosci tłumiące na długich os-ach ale w sumie dobrze mi sie na nich jeżdziło.

Napisano

> Kyb ultra SR i Excel-G to amorki o jakich parametrach?? "Twardsze"

> niz seryjne, o jakim skoku i jakiej cenie tak na oko ??

> Mozna gdzies dostć jeszcze nowe "pucharowe" (pzm-1 chyba) amorki z

> krosna teraz to chyba jes delphi?? Wiem ze sa twarde, mają mały

> skok (szczególnie tył), tracą własciwosci tłumiące na długich

> os-ach ale w sumie dobrze mi sie na nich jeżdziło.

ostatnio byly na alegro pzm-1 za 160 zl/sztuka na przod ktos podawal tutaj na cento maila do goscia gtory handluje amorkami pzm-1 to jakos bylo 180zl /sztuka na przod i 160zl sztuka a tyl

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.