Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NAVIGATORE SATELLITARE FIAT STILO, czyli CN+

Featured Replies

Napisano

Teraz to już tak czysto teoretycznie zastanawiam się nad możliwością montażu CN+ do Stilo, które fabrycznie nawet Radia nie miało. Ale radio dołozone i działa OK. Jest to możliwe???. Jeśli tak to jakie to pociąga za sobą modyfikację. I najważniejsze, czy po tych przeróbkach nie występują jakieś usterki elektroniki w Stilo?. Wiem, że migają kilometry na liczniku, ale można to zlikwidowac, dodatkowy( + )pomaga?. Można też zapodac jakiś modół, który powoduje opóźnienie 4 sekundowe. A to podobno starcza, żeby body comp sie nie czepiał?. Potrzebna jest nowa kieszeń na CN+?. Ogólnie co trzeba wymienic, żeby bezproblemowo używac?

O mapach coś nie coś też poczytałem i pytanie do uzytkowników: można zrobic aktualizację do najnowszej wersji(9.8 hmm.gif), oczywiście nie za 150 euro?. Jakie koszty? No i jakie te mapy są?.

Dzięki.

Napisano

Na 99% jest to możliwe, ale czy sensowne?

Przeróbki wielkie by nie były - co najwyżej podciągnięcie anteny GPS (ew wymiana głownej anteny na wielofunkcyjną) + wymiana kieszeni (bo miejsce - w Cromie jest gotowe, więc pewnie w Stilo też )

Ale sensowność to właśnie te mapy.. kiedyś było tak (i chyba siętu nic nie zmieniło) że każdy kraj był oddzielnie i oddzielnie to trzeba było kupować.. wyprawa na narty do Włoch to była map PL + mapa CZ + mapa A + mapa I... dużo do kupienia...

Ja tam wole wykorzystywać przenośnego tomtoma gdzie cała europa to jedna mapa, no i znaaacznie tańsze

Napisano

> Teraz to już tak czysto teoretycznie zastanawiam się nad możliwością

> montażu CN+ do Stilo,

jak chesz szczególy i nawi to zapraszam na telefon 603222095

Napisano

Da rade... ja montowałem CN+ , dzieki opisowi kol. marka było to dziecinnie proste... smile.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

> jak chesz szczególy i nawi to zapraszam na telefon 603222095

Witam

Pozwolę sobie podpiąć się do tematu. Sam zastanawiam się nad wpakowaniem Connect Nav+ do mojego Stilo 1.9JTD 02' Jednak nurtuje mnie kwestia tego gdzie zdobyć navigatora w cenie która by nie zwiększyła wartości mojego samochodu o 25% ;-)

Jak wygląda kwestia pokrycia map przez navigatora? Można dostać jakieś zaktualizowane mapy do niego?

Czy sam moduł nav wystarczy? Bo zauważyłem że wyświetlacz w zintegrowany z zegarami też jest inny w autach wyposażonych w Connect nav+

Napisano

> Witam

> Pozwolę sobie podpiąć się do tematu. Sam zastanawiam się nad

> wpakowaniem Connect Nav+ do mojego Stilo 1.9JTD 02' Jednak

> nurtuje mnie kwestia tego gdzie zdobyć navigatora w cenie która

> by nie zwiększyła wartości mojego samochodu o 25% ;-)

> Jak wygląda kwestia pokrycia map przez navigatora? Można dostać

> jakieś zaktualizowane mapy do niego?

> Czy sam moduł nav wystarczy? Bo zauważyłem że wyświetlacz w

> zintegrowany z zegarami też jest inny w autach wyposażonych w

> Connect nav+

wszystko pasuje i dziala szczególy na tel

Napisano
  • Autor

> Czy sam moduł nav wystarczy? Bo zauważyłem że wyświetlacz w zintegrowany z zegarami też jest inny w autach wyposażonych w Connect nav+

Ciekawostka w ASO powiedzieli, że montaż CN+ to 3,5-4 tyś i oczywiście części. Body computer, wiązki, i nawet zegary chcą wymieniac, wszystko ładnie tylko cena faint.gif

Napisano

> Ciekawostka w ASO powiedzieli, że montaż CN+ to 3,5-4 tyś i

> oczywiście części. Body computer, wiązki, i nawet zegary chcą

> wymieniac, wszystko ładnie tylko cena

piszesz, piszesz i piszesz i dzwonisz tylko tam gdzie nie trzeba

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.