Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pytanie o radio

Featured Replies

Napisano

Witam ja po sąsiedzku!

podłączyłem dzisiaj radio siostrze miała starego soniacza rozwalonego i niesprawnego szarpnęła się na radio z biedronki Denwer grinser006.gif(chciała żeby coś grało) podłączyłem cacy wszystko ale nie gasnie godzina na wyświetlaczu w opcjach radia nic nie piszą o jakimś wyłączeniu tego czy trzeba coś zmienić we wtykach dodam że podłączyłem bezpośrednio do tej wtyki jaka była w aucie soniacz był podłączony przez przejsciówke!jak to jest bo w SC jest chyba coś inaczej ?

Nie chciałem się dzisiaj już zabierać za te kable!może koledzy coś podpowiedzą może któryś kabelek trzeba odpiąć ?

Napisano

> Witam ja po sąsiedzku!

> podłączyłem dzisiaj radio siostrze miała starego soniacza rozwalonego

> i niesprawnego szarpnęła się na radio z biedronki Denwer

> (chciała żeby coś grało) podłączyłem cacy wszystko ale nie

> gasnie godzina na wyświetlaczu w opcjach radia nic nie piszą o

> jakimś wyłączeniu tego czy trzeba coś zmienić we wtykach dodam

> że podłączyłem bezpośrednio do tej wtyki jaka była w aucie

> soniacz był podłączony przez przejsciówke!jak to jest bo w SC

> jest chyba coś inaczej ?

> Nie chciałem się dzisiaj już zabierać za te kable!może koledzy coś

> podpowiedzą może któryś kabelek trzeba odpiąć ?

podpowiem tylko tyle, że w SC na seryjnej instalacji radio mam cały czas pod napięciem, czyli moge sluchac bez wzgledu na to czy mam przekrecony kluczyk w stacyjce, jest też 'drugie zasilanie', po włączeniu świateł postojowych/długich zapala mi się podświetlenie przycisków radia jeśli jest wyłączone. Albo musisz pokombinowac w ustawieniach radia, albo zamienić ze sobą te zasilania (chyba to jest przewód czerwony i żółty). A jak teraz radio gra, działa przy wyłączonej stacyjce?

Napisano
  • Autor

> [LiNK]

> btw, ciezko sie czyta, jak ktos nie uzywa kropek i przecinkow...

sorki za brak interpunkcji czyli co poczytałem i doszedłem do tego ,że trzeba odpiąć jakiś czerwony kabelek?!radio gra nawet po wyjęciu kluczyka coś kojarzę ,że w instrukcji było napisane że złącze 7 musi przechodzić przez stacyjke confused.gif

stare radio miało wbudowane przełącznik ON OFF którym można było mieć godzine lub nie!

Napisano
  • Autor

> [LiNK]

> btw, ciezko sie czyta, jak ktos nie uzywa kropek i przecinkow...

Witam kolego!

Próbowałem dzisiaj odłanczać te kable i nie pomaga nic obojętnie który + bym odpiął to radia nie włączę , co z tym począć?działa tylko jak są spięte dwa + confused.gif

Napisano
radio ma byc podlaczone tak jak jest to pokazane w instrukcji. jak nie wiesz jak to zrobic, to popros u siebie o pomoc kogos, kto umie obslugiwac multimetr.
Napisano

> Witam kolego!

> Próbowałem dzisiaj odłanczać te kable i nie pomaga nic obojętnie

> który + bym odpiął to radia nie włączę , co z tym począć?działa

> tylko jak są spięte dwa +

ale chcesz zeby dzialalo nawet na postoju bez kluczykow czy tylko jak jest zaplon wlaczony? bo juz niewiem sam

Napisano

> ale chcesz zeby dzialalo nawet na postoju bez kluczykow czy tylko jak

> jest zaplon wlaczony? bo juz niewiem sam

witam mialem ten sam problem i kolega poprowadzil mi osobny plus od aku i problem znikl moze te seryjne fiatowskie ins cos sa nie tak

Napisano
  • Autor

Panowie !radio gra podłączone jest tak jak w instrukcji problem jest taki że świeci się cały czas zegarek nawet jak wyjmę kluczyk!nie zależy mi na tym żeby grało po przekręceniu kluczyka czy bez ale chodzi o zegar po co ma się świecic skoro i tak go słabo widać Radio nie ma opcji wyłączenia zegarka!!! włączam go w każdej opcji bez kluczyka i z kluczykiem

Napisano

pewnie juz to testowales, ale...

wylaczajac radio sprobuj przytrzymac dluzej przycisk on/off. krotkie przycisniecie moze powodowac przejscie w tryb stand-by, a dlugie wylaczenie radia.

testowales to?

Napisano
  • Autor

> pewnie juz to testowales, ale...

> wylaczajac radio sprobuj przytrzymac dluzej przycisk on/off. krotkie

> przycisniecie moze powodowac przejscie w tryb stand-by, a dlugie

> wylaczenie radia.

> testowales to?

bez bicia się przyznaje że nie icon_eek.gif

spróbuje może masz racje

auto mam z doskoku 10km od mojej chatki jak sprawdzę to się jeszcze odezwę na razie dzięki za porady wink.gif

Napisano
  • Autor

> pewnie juz to testowales, ale...

> wylaczajac radio sprobuj przytrzymac dluzej przycisk on/off. krotkie

> przycisniecie moze powodowac przejscie w tryb stand-by, a dlugie

> wylaczenie radia.

> testowales to?

Witam!

Nie mam siły do tego badziewnego radia walczyłem z kabelkami przytrzymywałem przycisk i lipa angryfire.gif

odpuszczam niech tak zostanie chyba tragedią nie jest ten pobór prądu przez ten zegarek, to w sumie tak jakby był fabrycznie zamontowany zegarek taki wskazówkowy , confused.gifktóry też ciągle śmiga!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.