Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pytanie -Liberty

Featured Replies

Napisano

witam po sasiedzku

i mam pytanie

orientuje sie za czyms co mam ciut lepsze mozliwosci na nei utwardzonych drogach oraz w razie "w" zeby nieco sniegu nie bylo przeszkoda nie do przebycie

znalazlem TAKIE COŚ i tu kilka pytan

z czym tzreba sie liczyc w czasie eksploatacji, na co zwracac uwage w tym modelu przy zakupie, jak pozniejszy serwis i dostepnosc czesci, jak wyglada faktyczne pozeranie paliwa (sprawa gazu czy wchodzi w rachube?), oraz wszystko co Wam przyjdzie do glowy w tym temacie... tudziez inne sugestie co do moze wyboru innego autka w tym stylu?

czyli nie jakas kolubryna a cos gabarytami mnej wiecej w tym stylu

w cenie nie przekraczajacej 40 kzl

ze wszelkie info i podpowiedzi i porady serdecznie dziekuje

Napisano

dostepnosc czesci bym powiedzial ze wzorowa jak na taka marke

spalanie w miescie w 20l powinno sie zmiescic

auto z linku to wersja US, przebigu nawet nie komentuje wink.gif

Napisano
  • Autor

> dostepnosc czesci bym powiedzial ze wzorowa jak na taka marke

> spalanie w miescie w 20l powinno sie zmiescic

> auto z linku to wersja US, przebigu nawet nie komentuje

akurat przebieg to i ja w niego nie wierze... ale mam pod nosem wiec zerknac ile ma sie do przynajmniej tego co widac na desce nie problem

chodzi mi glownie o sprawy zwiazane z normalna eksploatacja awaryjnosc itp itd

z tego co poczytalem to autko wydaje sie byc naprawde bardzo malo klopotliwe i solidnie wykonane i to co mnie zaskakuje jest bardzo duza zbieznosc opinii na jego temat i to opinii pozytywnych - brak rozbieznosci w ocenach tego samochodu - przyjmuje ze to dobry znak

oczywiscie wiele zalezy od danego egzemplarza ale jezeli tylko nie jest to jakis zlepek to to co czytam nastraja bardzo pozytywnie

jedyny minus to ten silnik.. ktory do oszczednych nie nalezy ale opinie zagazowanych ktore poczytalem sa juz bardziej pozytywne bo spalanie gazu na poziomie nie przekraczajacym 20l/100 w miescie jest chyba calkiem OK

Napisano

Bardzo fajne autko.

Jesli chcesz zasiegnac opini uzytkownikow takich aut zapraszam na www.jeep.org.pl ok.gif

Napisano
  • Autor

> Bardzo fajne autko.

> Jesli chcesz zasiegnac opini uzytkownikow takich aut zapraszam na

> www.jeep.org.pl

wlasnie szperam po tym forum smile.gif

pomijajac dyskusje na temat lepszosci jedych nad drugimi (oczwysiecie modeli jeepa) to z tego co pzregladam wlasnie taki liberty bylby tym co w pelni swoje zadanei czyli znakomita wiekszosc eksploatacji to szosy miejsci i podmiejsci - czyli nie za rowne oraz czasami wypad na lono natury gdzie nei straszne bedzie troche dolkow piachu blota itp itd oraz pora zimowa (co prawda coraz rzadsza ale jednak) gdy drogi dojazdowe do noclegowni nie koniecznie sa odsniezone w miare przyzwoicie

Napisano

> czyli nie jakas kolubryna a cos gabarytami mnej wiecej w tym stylu

> w cenie nie przekraczajacej 40 kzl

> ze wszelkie info i podpowiedzi i porady serdecznie dziekuje

A może Discovery z końca lat 90.? Diesel od BMW, podobno niezbyt wytrzymały i lubi się sypać, ale są jeszcze silniki benzynowe... Albo Range Rover...

Napisano
  • Autor

> A może Discovery z końca lat 90.? Diesel od BMW, podobno niezbyt

> wytrzymały i lubi się sypać, ale są jeszcze silniki benzynowe...

> Albo Range Rover...

.... w tym wypadku troche wiek mnie przeraza to dy bylo jednak cos co ma juz kilka lat na karku

znalazlem tez liberty rok mlodszego niz ten co pokazywalem zagazowany i juz u nas od pewnego czasu wiec tylko do przerejestrowania za bardzo atrakcyjne pieniadze - niewiele ponad 40 kzl

Napisano

> disco ll z benzynowym to rodzynek tylko z USA i chyba Szwajcaria

Na oto moto widywałem benzyniaki, ale omijałem je szerokim łukiem, póki co dyskoteka w gnojówce wchodzi w grę... ale jeszcze nie teraz...

Napisano

> Na oto moto widywałem benzyniaki, ale omijałem je >szerokim łukiem,

ale w 99% to imoprt z usa

Napisano

> ale w 99% to imoprt z usa

Być może. Mi się zawsze RR podobał, nawet ten po '95 (znaczy najbardziej ten), ale ten TDS pod maską sick.gif choć może jest szansa, że się nie rozsypie rotfl.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.