Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tajemnice panela wyłączników

Featured Replies

Napisano

Jako że ze mnie prosty chłop skromny.gif oderwany od pługa prądem dwufazowym yikes.gif ( czecio faze śwagier zabrali na rozkurz boozing.gif ) tak zamarzyły mi się halogeny w mojej Bravci i to z dopasowanym panelem oryginalnych wyłączników zona.gif

Jako że Bravcia ma na pokładzie klime ( przypuszczalnie pustą w związku z jesiennym mikro zolta.gif dzwonem czerwona.gif ) zasób możliwych do wykorzystania wyłączników ze szrotu znacząco zmalał spineyes.gif

Reasumując - mam tych paneli z moim własnym już 5 passed_out.gif, żaden z nabytych nie pasuje bez przeróbki passed_out.gif( a to nie ta wtyczka sick.gif, a to nie ten system załącznia sick.gif( marea ma softy ok.gif - sterowane sa jakies przekaźniki pojedyńczym przyciśnięciem, HGT okazuje sie też ))

Tak więc na razie zmontowałem przyciski, przelutowałem diody podświetlenia ideia.gif wraz z rezystorami i isostat ideia.gif z jednej z listew ( nie ta wtyczka i brak knefla do temperatury ale ten przełącznik )

A dla wiedzy szerokiego grona będę chyba miał na zbyciu kompletną nieruszaną listwę przełączników z kompletem przycisków ( 4 knefle ) ale do jakieś mega wypasionej wersji Marei z softami. Ale to się zobaczy ponieważ w toku prac jeszcze niejedno może sie zdarzyć sciana.gif

Z niepokojem oczekuję odkrycia tajemnic dalszej częśc instalacji elektrycznej za schowkiem

Napisano

> Jako że ze mnie prosty chłop...

...jako że to kącik techniczny... Jak możemy ci pomóc Synu...

pzdr

Napisano

Chwalisz się, narzekasz, czy potrzebujesz jakiejś dobrej rady? niewiem.gifwink.gif

Napisano
  • Autor

> Chwalisz się, narzekasz, czy potrzebujesz jakiejś dobrej rady?

Posze jak jest!

Ale dobre rady zawsze w cenie smile.gif

Napisano
  • Autor

> ...jako że to kącik techniczny... Jak możemy ci pomóc Synu...

> pzdr

Może jakis schemacik połączeń Ojcze panela wyłączników??

Albo numer odpowiedniego panela do Bravy z 99 roku ??

Napisano

Jak by mi ktos podpowiedzial ktorymi wiazkami fizycznie przebiega brazowy z pzrekaznika do halogenow bede wdzieczny

post-30660-143524915096_thumb.jpg

Napisano

> tak zamarzyły mi się

> halogeny w mojej Bravci i to z dopasowanym panelem oryginalnych

> wyłączników

Mi też się zamarzyły... Pewnie niedługo się za to zabiorę. Napisz jak tam Twoje poczynania z podłączeniem grinser006.gif A jak je umocowałeś? Kupiłeś nowego zdesia czy w starym wy...ciąłeś dziury?

Napisano

> A dla wiedzy szerokiego grona będę chyba miał na zbyciu kompletną

> nieruszaną listwę przełączników z kompletem przycisków ( 4

> knefle ) ale do jakieś mega wypasionej wersji Marei z softami.

Jeśłi Ci zostanie ta listwa, to ja reflektuję - w zamian oddam listwę z diodką z B/B i moją listwę z maryśki.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.