Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

100 HP nowy za 38900 czy warto?

Featured Replies

Napisano

Witam,

Ja z sąsiedniego kącika

mam możliwość kupna takiego pojazdu, czy Waszym zdaniem za tą kwotę warto kupić tą wersję (auto nowe 0 przebiegu)

pozdr

Napisano

> Witam,

> Ja z sąsiedniego kącika

> mam możliwość kupna takiego pojazdu, czy Waszym zdaniem za tą kwotę

> warto kupić tą wersję (auto nowe 0 przebiegu)

> pozdr

Pewnie ze tak zlosnik.gif Rabat w okolic 23% zlosnik.gif

Napisano

> Witam,

> Ja z sąsiedniego kącika

> mam możliwość kupna takiego pojazdu, czy Waszym zdaniem za tą kwotę

> warto kupić tą wersję (auto nowe 0 przebiegu)

> pozdr

czy chodzi o TEN samochód? jeśli faktycznie uda Ci się go mieć za 39 tys to szacunek blagam.gif według Eurotaksu tyle to jest warte roczny HP icon_eek.gif ja za swojego dałem coś koło tego, ale to półroczne auto + 7kkm przebiegu a tu nówka... no, no..

co do pytania czy warto - jasne, że warto zlosnik.gif za tę cenę nie znajdziesz nowego auta dającego tyle frajdy yay.gif musisz jednak zdawać sobie sprawę, że zawieszenie jest bardzo twarde, wymaga przyzwyczajenia. ja jeżdżę slalomem po Warszawie, coby większe dziury omijać, mniejszych i tak nie da rady. poza tym 100HP ma wadę fabryczną polegającą na potwornie piszczących hamulcach. z z fiatforum.com wiem, że kilka egzemplarzy miało problemy ze skrzynią biegów no.gif

Napisano

no i co wziął się kolega zapytał, dostał odpowiedź a sam to już niczym więcej się nie pochwali - kupuje, nie kupuje, za ile, czy to to auto do którego dałem link cfaniaczek.gifzlosnik.gif

Napisano

> . poza tym 100HP ma

> wadę fabryczną polegającą na potwornie piszczących hamulcach.

Nie tylko 100HP smile.gif

Nie wiem co jest z hamulcami w pandzie ale po ok 6 miesiacach od czyszczenia zaciskow zaczynaja sie piski. Brava tego nie ma. W weekend pewnie odkrece kola wyczyszcze zaciski i bedzie cisza do zimy.

Napisano

> Nie tylko 100HP

> Nie wiem co jest z hamulcami w pandzie ale po ok 6 miesiacach od

> czyszczenia zaciskow zaczynaja sie piski. Brava tego nie ma. W

> weekend pewnie odkrece kola wyczyszcze zaciski i bedzie cisza do

> zimy.

to nie to, ja w Pandzie już dwa razy czyściłem i bez skutku. winne są klocki, które faktycznie biorą niesamowicie, ale są za twarde. poza tym te zaciski od GP (zastosowane w 100 HP) mają ponoć tendencję do piszczenia icon_rolleyes.gif

Napisano
  • Autor

Nie nie to inne auto w kolorze czarnym:) nie ma go nigdzie wystawionego jeżeli nie kupie to będzie wystawiony. Cały czas sie zastanawiam tylko kosty dodatkowe mnie rozbrajaja w sensie ubezpieczenie+rejestracja prawie 2000:/ A co do hamulców to powiedzieli mi że to takie sportowe hamulce jak w subaru prawie więc jak sie je rozgreje hamowaniem z 200 do 0 to juz przestaja piszczec smile.gif

Napisano

Popatrzyłem trochę ... i wybrał bym grande punto można całkiem fajne znalesc

Napisano

> A co do hamulców to

> powiedzieli mi że to takie sportowe hamulce jak w subaru prawie

> więc jak sie je rozgreje hamowaniem z 200 do 0 to juz przestaja

> piszczec

to po części prawda. oczywiście wykonałem i taką próbę, polegającą na solidnym przypaleniu klocków... i co? starczyło na niecałe pół godziny, a potem znów w najlepsze piiiiiiiiiiiiiiiiiiiii no.gif cóż, trochę obciach, ale wyjeżdżę te klocki do końca, a potem założe np Remsę hmm.gif

Napisano

> Popatrzyłem trochę ... i wybrał bym grande punto można całkiem fajne

> znalesc

tak, to prawda przy odrobinie szczęścia wyciągniesz za 43kPLN GP Sport 1.4 16V... tyle że ten samochód to może i ładnie wygląda, za to niespecjalnie jeździ - oczywiście w porównaniu ze 100 HP. jeśli GP sport to tylko MJ 130 koni food.gif ale to już inna półka cenowa

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.