Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ranking wtryskiwaczy

Featured Replies

Napisano

witam

właśnie zainstalowałem do hondy accord instalację stag 300, ale nie jest do końca tak jak być powinno.

w umowie miałem planijety, a założyli jakieś inne takie luźno latające srebrne chyba magicjety, które są lepsze ? goście normalnie zakładają valteki i dopłaciłem do planijetów więc nie wiem czy mam się kłócić czy nie ?

instalacja strasznie ciężko i długo się przełącza, na postoju nie ma szansy przełączyć bo gaśnie, nawet już po 5 minutowym postoju, silnik nagrzany butla pełna, przełącza się na gaz i zawsze gaśnie, żeby nie zgasł musi być samochód w ruchu, przełączanie zajmuje ok 5 sekund do odzyskania mocy.

no i strasznie denerwujące falowanie obrotów na jałowym, kiedy staję na światłach obroty falują niemiłosiernie od ok 1300 prawie do zgaśnięcia ~600 i tak bez przerwy, czy to normalne ? po przytrzymaniu sprzęgłem na 1000 obr/min falowanie się uspokaja, aż do "następnych świateł"

Napisano

> witam

> właśnie zainstalowałem do hondy accord instalację stag 300, ale nie

> jest do końca tak jak być powinno.

To nie wina wtryskiwaczy to ''skopana '' instalacja !!! TAKIE CUDA?? Do poprawy natychmiast!

Napisano
  • Autor

> To nie wina wtryskiwaczy to ''skopana '' instalacja !!! TAKIE CUDA??

> Do poprawy natychmiast!

będzie poprawiana na bank, tylko nie wiem czy wtryskiwacze magicjet są lepsze od planijetów i czy poruszać ten temat czy niech zostawią te wtryskiwacze.

Napisano

> będzie poprawiana na bank, tylko nie wiem czy wtryskiwacze magicjet

> są lepsze od planijetów i czy poruszać ten temat czy niech

> zostawią te wtryskiwacze.

Najważniejsze to widać że mapa sknocona. Mierzony czas wtrysku benzyny przy pracy na gazie i na benzynie powinny być takie same. W danym punkcie pracy, w szególności na wolnych obrotach.

Napisano

> będzie poprawiana na bank, tylko nie wiem czy wtryskiwacze magicjet

> są lepsze od planijetów i czy poruszać ten temat czy niech

> zostawią te wtryskiwacze.

wydaje mi się że Planijety i Megicjety to takie same wtryskiwacze - przynajmniej tej samej klasy i sa o wiele lepsze niż awaryjne i wolne Valteki.

najprawdopodobniej masz źle ustawiony sterownik, lub coś z dyszami.... bez sprawdzenie na kompie trudno powiedzieć

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.