Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[astra g] Tak czytam...

Featured Replies

Napisano

...i czytam o problemach w A II - kalkuluje - i nijak nie moge sie zdecydowac. Mam zamiar zanabyc droga kupna zlosnik.gif bolid spod znaku GM. Wyszedl rok ~04/05, kombi, ale... pakowac sie w 1.7 isuzu vs. ecotec (niestety) 1.6 + ewentualnie LPG. Sklaniam sie ku rozwiazaniu benzyna/lpg. hmm.gif

Wszelkie sugestie mile widziane. ok.gif

EDIT: tytul poprawiony, dalem na techniczny - raczej nieoczekuje tutaj wywodow w stylu "a ja lubie zapach spalonej ropy itp itd" -> czeste usterki, rzeczowo ok.gif

Napisano

A regulamin czytał ...... angryfire.gif

Tytuł chłopie tytuł angryfire.gif

Napisano

> A regulamin czytał ......

> Tytuł chłopie tytuł

Wy normalnie nie macie serca na tej astrze biglaugh.gif

Napisano

> Wy normalnie nie macie serca na tej astrze

no jakieś zasady muszą być wink.gif po tym tytule tematu to praktycznie nic nie wiadomo. ale do rzeczy... tych tematów ostatnio to chyba jest z kilka na tydzień, daj Boże że szukajka ruszy niebawem hehe.gif jak chcesz diesla którego polecam to 2.0 bądź 2.2 ten drugi mocniejszy a pali na poziomie 6,7l/100 km przy większej przewadze miasta bynajmniej u mnie. a też byłem w tej sytuacji co Ty chciałem instalować LPG ale jak policzyłem koszty przez kilka lat i te wszystkie wydatki to dałem sobie spokój i kupiłem pierwszego w życiu diesla i nie żałuje.... wszystko zależy od tego ile będziesz jeździł i czy lubisz klekot diesla smile.gif usterki są i tu i tu. koszty w dieslu jak się z nim nieumiejętnie obchodzisz albo masz pecha są wyższe. ale za to spalanie super i frajda którą da Ci dopiero 2.0 T w benzynie.... jeśli diesel to musisz tankować dobre paliwo, dbać o wymiane filtrów i oleju raz w roku, dbać o Turbinę i .... nie katować go jak jest zimny. czasami przelewy szwankują, niektóym pompa pada (były o tym awantury i ja też pisałem dlaczego tak jest a nie inaczej), turbinę szlag trafi jak nie będziesz o nią dbał... a benzyna miałem X16XEL w Fce w LPG IIgen, nie było kłopotu ale już bym tego nie robił jak już tylko sekwencja. poza tym nie było kłopotu z tym silnikiem. to tyle ode mnie. pozdrawiam

Napisano

> no jakieś zasady muszą być po tym tytule tematu to praktycznie nic

> nie wiadomo. ale do rzeczy... tych tematów ostatnio to chyba

> jest z kilka na tydzień, daj Boże że szukajka ruszy niebawem

Szukajka już działa yay.gif

Napisano

> Szukajka już działa

o jasny pieron bananaevil.gif nareszcie brawo.gif dla tego co to uruchomił. skończy się powielanie postów ufff...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.