Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mondeo 2.0TDCI automat - opinie

Featured Replies

Napisano

Jakie macie opinie na temat tego samochodu? Czy mieliście z nimi do czynienia? Bo myślę nad czymś takim vs. Vectra C 3.0 V6 CDTI (ewentualnie 2.0, 2.2 DTI, lub też 1.9CDTI). Rocznik ~2004.

Napisano

> Jakie macie opinie na temat tego samochodu? Czy mieliście z nimi do

> czynienia? Bo myślę nad czymś takim vs. Vectra C 3.0 V6 CDTI

> (ewentualnie 2.0, 2.2 DTI, lub też 1.9CDTI). Rocznik ~2004.

mam w rodzinie, nawet ten rocznik... jeździ i tyle smile.gifok.gif

Napisano

NTK, lepszy byly forda... ktory silnik - 2.0TDCi 115KM czy 130KM?

Co do diesela 2.0TDCi - jak sie nie boisz wtryskiwaczy, turbiny i kola dwumasowego, bierz - ja sobie dalem na luz. Ogolnie niby po (chyba) 2004/2005 roku zmiany poszly na lepsze i ww wtryskiwacze juz sie tak nie sypaly, ktorych to awarje czesto byly zganiane na slabej jakosci paliwo. Niestety po przejrzeniu zachodnioeuropejskich forow okazalo sie, ze problem wtryskiwaczy jets tak samo bolesny np. w UK, tak wiec dalem sobie na luz. Turbina i kolo2masowe kolejna loteria - ja w ogole odpuscilem diesela rotfl.gif

A. no i w fordzie dorzuc ruda na deser. Jak auto ma utzrymana gwarancje, zaden problem, ale jak nie, to juz gorzej crazy.gif

BTW - teraz Cie wyczailem rotfl.gif. Powiem Ci tak - chcialem i szukalem Mondka, a wyladaowalem... sam wiesz gdzie. I mowilem to ja, wielki milosnik Focusa biglaugh.gif

Napisano

> Jakie macie opinie na temat tego samochodu? Czy mieliście z nimi do

> czynienia? Bo myślę nad czymś takim vs. Vectra C 3.0 V6 CDTI

> (ewentualnie 2.0, 2.2 DTI, lub też 1.9CDTI). Rocznik ~2004.

Robię takie same przymiarki, ale to "słynne" TDCI bardzo mnie zniechęca, choć Monedo dużo bardziej mi się podoba wizualnie. Jakoś nie mogę się przekonać do wystroju w Vectra C/Astra H siakieś to wszystko kanciaste i tandetne, no ale silniczek w dieslu to już co innego szczególnie taki 150 KM. food.gif

Napisano

Patrz, a ja mam dokladnie odwrotne wrazenia z Mondeo i ogolnie wladowalbym sie w tego TDCi, ale wnetrze mnie odrzucilo, a Vectra C wydala mi sie bardz przytulna icon_eek.gif. Jednak gusta sa bardzo rozne biglaugh.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.