Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pare problemow i pytan z nimi zwiaznych ;)

Featured Replies

Napisano

No to nadszedl czas zeby wreszcie cos z samochodem porobic:

1) Przyspieszam i zdejme noge calkowicie z gazu to samochod robi jakby takie delikatne skoki... I nie moge dojsc dlaczego biglaugh.gif

2) Podczas tego co w p.1 slysze jakies stukanie pod samochodem tyle ze zastanawiam sie co to, podczas jazdy z samochodu nie wyjde sprawdzic zlosnik.gif Wydech mi sie nie tlucze, z bagaznika wszystko wyjalem.. Obstawiamy dalej.

3) Przy skrecie kola z prawego przedniego docieraja do moich uszu dziwne piski/zgrzytania czy jak to tam nazwac crazy.gif

4) Przy jezdzie i redukcji do 2 slychac stuk.. sprzeglo? skrzynia?

5) Przy 150 tys km co jeszcze mozna by posprawdzac? jakas regulacje zaworow itp zrobic (nie wiem kiedy byla wczesniej robina biglaugh.gif) Ze hamulce do wymiany przod/tyl beda to wiem i juz jest w planach, sprzeglo takze. dodatkowo linki hamulca recznego, olej w skrzyni biegow oraz plyn hamulcowy.

Chyba wiekszosc bolaczek wymienilem. A w instalacji gazowej jeszcze mam reduktor do regeneracji.. Mozecie zgadywac ile wytrzymal od nowosci rotfl.gif

Napisano

ad. 1, 2 i 4 - IMHO poduszki pod skrzynią

ad. 5 - luzy na gazie to sprawdza sie co 20 tys km wiec najwyższy czas 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> ad. 1, 2 i 4 - IMHO poduszki pod skrzynią

koszt? hmm.gif

> ad. 5 - luzy na gazie to sprawdza sie co 20 tys km wiec najwyższy

> czas

tak myslalem rotfl.gif

Napisano

> koszt?

Zalezy która. w ASO jednym zaśpiewali ponad 100zł, a w drugim ponad 200 za część. Tylko nie wiem czy mówili o tej samej ;-)

Napisano

adn. 3 .... może Ci taka metalowa osłona od tarczy obciera o tarcze ... znajduje się od wew. strony tarczy. u mnie tak było... szczelina bardzo wąska i w czasie skręcania jakieś naprężenia niwelowały ją do 0

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.