Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opinie o Blaupunkt Brisbane SD48 - ktos testowal ???

Featured Replies

Napisano

Mysle nad zmiana grajka w aucie. Jednym z branych pod uwage jest Blaupunkt Brisbane CD48 Czy ktos mial stycznosc z tym sprzetem ??? Jak to gra ??? Wiem ze ma tylko czytnik kart i to jest dla mnie zaleta ok.gif (tak mi sie bynajmniej wydaje zlosnik.gif ) Maniakiem car-audio nie jestem wiec specjalnych wymagan nie mam. Mozna zakupic jeszcze tanszy model Canberra SD27 ale niestety jego kolorystyka mi nie pasi no.gif

Wszelkie opinie o SD48 mile widziane waytogo.gif

Napisano

Daj sobie spokój z czymś takim jak Blaupunkt - badziew i tandeta. Może kiedyś ta firma coś sobą prezentowała ale to było dawno.

Pioneer, Alpine, Clarion tego szukaj.

Napisano

> Mysle nad zmiana grajka w aucie. Jednym z branych pod uwage jest

> Blaupunkt Brisbane CD48 Czy ktos mial stycznosc z tym sprzetem

> ??? Jak to gra ??? Wiem ze ma tylko czytnik kart i to jest dla

> mnie zaleta (tak mi sie bynajmniej wydaje ) Maniakiem

> car-audio nie jestem wiec specjalnych wymagan nie mam. Mozna

> zakupic jeszcze tanszy model Canberra SD27 ale niestety jego

> kolorystyka mi nie pasi

> Wszelkie opinie o SD48 mile widziane

Podpinam sie do pytania bo mnie tez interesuja te radyjka, a zwlaszcza ten tanszy Canberra SD27

Napisano

jak tam sie skonczyly przejscia z blau ??

Napisano

> jak tam sie skonczyly przejscia z blau ??

Wysłałem pisemko do serwisu i czekam. Jak się coś wyjaśni to się pochwalę.

Napisano

> Mysle nad zmiana grajka w aucie. Jednym z branych pod uwage jest

> Blaupunkt Brisbane CD48 Czy ktos mial stycznosc z tym sprzetem

> ??? Jak to gra ??? Wiem ze ma tylko czytnik kart i to jest dla

> mnie zaleta (tak mi sie bynajmniej wydaje ) Maniakiem

> car-audio nie jestem wiec specjalnych wymagan nie mam. Mozna

> zakupic jeszcze tanszy model Canberra SD27 ale niestety jego

> kolorystyka mi nie pasi

> Wszelkie opinie o SD48 mile widziane

Witam. smile.gif

Nie wiem dlaczego piszecie ze Blaupunkt to badziew. Jak kazdy sprzet moze sie zepsuc. Marka nie ma tu znaczenia. Ja mam model Kingston i jestem bardzo zadowolony. Na fabrycznym zestawie 6 glosnikow w Punto II calkiem przyzwoicie pogrywa. Szykuje zmiane glosnikow wiec przypuszczam, ze efekt bewdzie jeszcze lepszy. Co do radyjka tylko na karty pamieci. Jest to technologia przyszlosci ale zanim plyty CD znikna z obiegu to radio bedzie juz tak stare ze bedziesz wolal kupic cos nowego. Ja wyszedlem z takiego zalozenia i dlatego kupilem Kingstona za 440 zeta w MM. Mam do dyspozycji USB gdzie moge sobie pendraka wpiac lub adapter z kartami, jest tez CD ktory czyta MP3 i wejscie aux.

Napisano

> Nie wiem dlaczego piszecie ze Blaupunkt to badziew. Jak kazdy sprzet

> moze sie zepsuc.

Wiesz jak bym wcześniej nie miał radio innych firm to bym tak o Blaupunkcie nie myślał i nie chodzi tu o to, że radio się zepsuło ale o samą jakość wykonania i przede wszystkim to, że to radio po prostu słabo gra sick.gif

> Marka nie ma tu znaczenia.

Zepsuć się może wszystko ale podejście serwisu Blaupunkta do klienta to żenada, dla nich oczywiście zawsze wina leży po stronie użytkownika czerwona.gif

Napisano

> ... drive.gif ... <

Powiem wprost szukaj w innych markach

PIONEER,ALPINE

Napisano

> Powiem wprost szukaj w innych markach

> PIONEER,ALPINE

wpysk.gif Twój post nic nie wnosi, no może to, że licznik sobie podbijesz love_4.gif

co do blau to tez wlasnie kiedys sie zastanawialem nad tym co podal LcF i kupilem w koncu Bossa - zobaczymy jak z serwisem bo cos mi ostatnio winda od panela tryka swiety.gifspineyes.gif

Napisano

> Wiesz jak bym wcześniej nie miał radio innych firm to bym tak o

> Blaupunkcie nie myślał i nie chodzi tu o to, że radio się

> zepsuło ale o samą jakość wykonania i przede wszystkim to, że to

> radio po prostu słabo gra

> Zepsuć się może wszystko ale podejście serwisu Blaupunkta do klienta

> to żenada, dla nich oczywiście zawsze wina leży po stronie

> użytkownika

Jesli chodzi o serwis to w Polsce jeszcze dlugo poczekamy na taka jakosc jak maja ludzie na Zachodzie.

Co do jakosci dzwieku z radyjka - nie jestem jakims audiofilem ale w porownaniu z Panasonikiem, ktory mialem wczesniej to roznica jest znaczna na korzysc Kingstona.

Napisano

ja tez juz mialem przejscia z panami z serwisu blaupunkta biglaugh.gif wyslalem na gwarancji mieli naprawic usterke a przyslali mi radio w takim samym stanie jak przed wysylka piesc.gif teraz kiedy sie ich pytam co mam robic w tej sytuacji to nabieraja wody w usta i olewaja klienta :| do momentu usterki na prawde bylem zadowolony z radyjka(london mp37) dla mnie fajnie gralo, mialo duzo mozliwosci ustawien. Gdybym teraz mial do wydania na radio tak jak wtedy 360 zl to bym bral clariona smile.gif

Napisano

> ... drive.gif ... <

hahaha.gif

Napisano

To już widzisz po wypowiedziach, że wielu ten model testowało i słowem kicha. I w sumie się im nie dziwię bo w tej cenie Alpine to prawdziwy HIGH-END. Smieszą mnie te wypowiedzi co mówią że dane radio zagrało lepiej. To napisz jeden z drugim w jakim sensie. Bo wierzyć mi sie nie chce że radio za 350 zł zagra w karzdym zakresie równiej od opisywanego wyżej blaupunkta. To jest poprostu niemożliwe bo idzie tam najtansza elektronika.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.