Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

taki teścik sporta

Featured Replies

Napisano

"przez co dosyć często trzeba sięgać do 6-stopniowej skrzyni biegów, której lewarek ma za duży skok i jest niezbyt precyzyjny. "

"Zawieszenie jest miękkie, sprawnie wybiera mniejsze nierówności (choć niezbyt cicho), jednak dosyć znacznie wychyla się na zakrętach. To wszystko w połączeniu z niezbyt sztywnym nadwoziem i nieprecyzyjnym układem kierowniczym, który uniemożliwia wyczucie auta, sprawia, że Bravo trudno pretendować do miana króla górskich tras.

to pojechal rotfl.gifhahaha.gifrotfl.gif

Napisano

> to pojechal

Faktycznie niezły text zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Faktycznie niezły text

nie wiem, czy ja jakimś innym Bravo jeżdżę??? Nie dość że mam wersję Dynamic, a w Sporcie chyba zawieszenie jest fabrycznie jeszcze twardsze, to mi się wręcz wydaje że mam za twarde i wcale bym się nie obraził, gdyby było trochę miększe.

T-Jet mi pali mniej niż ten gość pisze, że pali M-Jet (fakt, że mam 120KM, a nie 150), a ten pisze o "dosyć agresywnej jeździe" ale nie pisze co to dla niego znaczy. Też mogę napisać, że jak dla mnie to jeżdżę "dosyć agresywnie", a dla kogoś innego to będzie "jazda kapelusznicza".

Co on chce od boków drzwi? Moim zdaniem są z dobrego materiału, czego nie mogę powiedzieć o plastiku wokół nawiewów i przy prawej nodze. zlosnik.gif

Co to znaczy "nieprecyzyjny układ kierowniczy"? Pytam poważnie, bo nie wiem. Jak skręcam kierownicą lekko, to samochód skręca lekko, jak mocniej to skręca mocniej. Jak puszczę kierownicę po skręcie to się prostuje. Kierownica nie ma żadnych luzów, nie jest lekko skręcona jak jadę prosto, czyli działa tak jak powinna. Więc co to znaczy, że układ jest bardziej lub mniej precyzyjny? Że nie skręca, czy może raz skręca raz nie? Rozumiem, że może być mniej lub bardziej wspomagany, ale to tylko znaczy czy mam użyć większej czy mniejszej siły do skrętu. Więc o co chodzi z tą precyzją???

Ja rozumiem, że każdy może mieć swoje potrzeby i poglądy, ale to niech napisze przed każdym głupim zdaniem "jak na moje dziwne i specyficzne wymagania, to..."

Napisano

Kolorek miodzio ok.gif20.GIF

Napisano

gosc sobie chyba zapomnial city wylaczyc i nie precyzyjnie sie mu po miescie agresywnie jezdzac kierowalo rotfl.gif

Napisano

Najlepsze poza testem Bravo są komentarze obok artykułu. No koleżka od BMW mnie rozwalił: "za 98 000 to wrzucam sobie bmw cabrio 4 letnie w dieslu i po 6 latach moje caly czas stoi w cenie. Mam wystawne auto, kolekcjonuje numery do pieknych pan , skory na siedzeniach, bardzo dobry i szybki oraz oszczedny motor . PELEN LUX I BUJANA." A te piękne Panie do których kolekcjonuje telefony to do "czech to one mają za darmo" hehe.gifhehe.gifhehe.gif

Napisano

> klikać test sport

> p.s. RADO zobacz na zdjęciu zegarów wyraźnie widac czujnik

> oświetlenia deski

ale to stare zegary, a po co ten czujnik jest właściwie? hmm.gif

Napisano

> Najlepsze poza testem Bravo są komentarze obok artykułu.

Pierwsze skrzypce na takich forach grają życiowi frustraci i dzieci neostrady, szkoda czasu na czytanie takich głupot palacz.gif

Napisano

> nie wiem, czy ja jakimś innym Bravo jeżdżę??? Nie dość że mam wersję

> Dynamic, a w Sporcie chyba zawieszenie jest fabrycznie jeszcze

> twardsze, to mi się wręcz wydaje że mam za twarde i wcale bym

> się nie obraził, gdyby było trochę miększe.

jakie?? icon_eek.gif

Napisano

> ale to stare zegary, a po co ten czujnik jest właściwie?

dalej nie wiesz po co czujnik jest? zlosnik2.gif

Napisano

> jakie??

bardziej miękkie.

Cytuję:

"Ad 4. forma stopnia wyższego przymiotnika miękki - miększy jest poprawna, ale rzadko spotykana. Pozdrawaim - prof. dr hab. Mirosław Skarżyński"

Napisano
  • Autor

> ale to stare zegary, a po co ten czujnik jest właściwie?

rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

Napisano

> nie wiem jaki jest jego sens

proste ze przy swiatlach 24/h jak trzeba jezdzic w tym chorym kraju na bzzz jest podswietlanie zegarow w dzien i tu jest sens zlosnik.gif

Napisano

> proste ze przy swiatlach 24/h jak trzeba jezdzic w tym chorym kraju

> na bzzz jest podswietlanie zegarow w dzien i tu jest sens

Nie mam czasu sprawdzić jak to jest u mnie. Jak pada słońce na zegary, nie zauważyłem podswietlenia. Nie wiem, czy to tak jest czy to zasługa czujnika, którego niby nie ma niewiem.gif

Napisano

> Nie mam czasu sprawdzić jak to jest u mnie. Jak pada słońce na

> zegary, nie zauważyłem podswietlenia. Nie wiem, czy to tak jest

> czy to zasługa czujnika, którego niby nie ma

to wez wogole sprzedaj NB jak czasu nie masz zakrecony.gif

Napisano
  • Autor

> Nie mam czasu sprawdzić jak to jest u mnie.

po raz drugi dzisiaj - rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

Napisano

> to wez wogole sprzedaj NB jak czasu nie masz

ładnie się prezentuje na podjeździe grinser006.gif

Napisano

> ładnie się prezentuje na podjeździe

to chociaz te cycki przyklej w te tuby licznikow rotfl.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.