Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Montaż szyberdachu

Featured Replies

Napisano

Witam Mam pytanko czy ktoś wie gdzie w Białymstoku montują szyberdachy ? mam oryginalny szyber i bardzo chciałbym zamontować go do Asterki będe bardzo wdzięczny za jakieś sugestie

Pozdrawiam

Napisano

Jak masz oryginał to go nigdzie nie zamontujesz, chyba ze wymienisz cale poszycie dachu. A jak masz jakies cos dedykowane takze pod Opla to kazdy dobry blacharz ci to zrobi. Montazysta to ci moze sprzedać calosc ale na pewno nie podejmie sie samego montazu, bo potem przepychanka jest co do gwarancji na montaz.

Napisano

> Witam Mam pytanko czy ktoś wie gdzie w Białymstoku montują

> szyberdachy ? mam oryginalny szyber i bardzo chciałbym

> zamontować go do Asterki będe bardzo wdzięczny za jakieś

> sugestie

> Pozdrawiam

A po co Ci psuć auto. Mam szyberdach i nigdy go nie używam. Jak go uchylę to nic to nie daje, a jak otworze to piecze jak jasna cholera słońce. 99% czasu jest zamknięty. A szyberdach już montowany dodatkowo nie oryginalnie jest często przyczyna przeciekania. Więc zastanów się dobrze, zanim być może popełnisz ten błąd.

Szyberdachy miały sens np. w VW gdzie były one metalowe a nie szklane jak w to jest w asterce. Tam uchylenie dawało faktycznie wentylację bo nie nagrzewał się środek.

Napisano

Ja mam oryginalny, szklady szyberdach i napiszę krótko: Następne autko też będzie miało szyberdach... 270635636-JUMP2.gif

Napisano

> Ja mam oryginalny, szklady szyberdach i napiszę krótko: Następne

> autko też będzie miało szyberdach...

Moje też (też mam oryginał).

Wentylacja przy otwartym szyberdachu jak przy otwartym oknie a nie wyrywa dzieciakom włosów z głowy i mulher.gif nie klnie.gif.

Do tego ta "blaszka" która się dźwiga przy otwarciu zapobiega wpadaniu deszczu (mały deszcz a nie ulewa) do środka (oczywiście podczas jazdy) co jest przynajmniej dla mnie ogromnym plusem.

Polecam.

Napisano

Tia, wentylacja jest ale z tyłu, a z przodu to z łysiny mi skóra schodzi po jeździe z otwartym szyberdachem. Jak co komu się podoba, dla mnie szyberdach to bzdura.

Napisano

> Tia, wentylacja jest ale z tyłu, a z przodu to z łysiny mi skóra

> schodzi po jeździe z otwartym szyberdachem. Jak co komu się

> podoba, dla mnie szyberdach to bzdura.

Ja wybieram klimę yay.gif

Napisano

> Ja wybieram klimę

A ja to i to zakrecony.gif i nie ma co zaczynać ewentualnej dyskusji co lepsze... Moim zdaniem każdy sposób chłodzenia jest dobry i w moim przypadku wybór zależy od tego, jak bardzo jest mi gorąco...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.