Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Airbag failur reaktywacja....

Featured Replies

Napisano

q.... już pisałem że mnie niczym nie zaskoczy ta makaronioarska technika a tu masz.

musiałem dzis przesunać fotel pasażera na max do przodu i położyć jego oparcie, no i zgadnijcie czym mnie powitał Stilon po odpaleniu silnika.

Oczywiście fajlem poduszki, dodam, że zmieniałem mate nie tak dawno temu na tą pozmianową i było ok, fotel był też już pzesuwany nie raz w przód i tył.

Nie pomaga rozłanczanie wtyczki fajl jest stały, a jutro mam wyjazd w Polskę.

Q....

Napisano

Ja ostatnio miałem też failura poduchy !

Poruszałem trochu pasami bezpieczeństwa i cisza ! hehe.gifok.gif

Napisano

Spróbuj jeszcze pomanipulować wiązką pod siedzeniem w miejscu wyjścia z podłogi.

Napisano

Dzisiaj byłem w serwisie w sprawie klimy i właśnie airbaga. Po 4 miesiącach od wymiany maty znowu failur. Brak styku. Może jak poprawiłeś, to trzeba jeszcze wykasować błąd? Z tym, że do tego potrzebny jest komp/interfejs diagnostyczny.

Napisano

A ja miałem taki sam problem, ale raczej z wtyczką do samej poduchy u kierowcy w zicu, po rozebraniu i poskładaniu błąd zniknął..... na 2 tys km hahaha.gif

Napisano

...przy mocniejszym hamowaniu jasiek się uaktywnił i został. Wtyka nie pomogła, dzisiaj ją urżnę i przewody zalutuje na krótko. Mam nadzieję że to tylko to...

Chyba że błąd zrobił sie trwały przez to, ze jeżdżę już ok 2 tyg z tym ...

No i po bólu 893goodvibes.gif

Okazało sie, że winne jest jak zwykle złącze pod siedzeniem, jednakże tym razem pod moim siedzeniem. Ponieważ to zbyt niepewne połączenie a chodzi o moje bezpieczeństwo, zaordynowałem radykalna i jedyna metodę - chirurgiczne cięcie i zlutowanie na krótko palacz.gif

Napisano

Panowie,

zainwestujcie w emulatory maty biglaugh.gif raz a dobrze zrobicie i problem jak reka odjal tongue.gif j raz tylko bylem glupi i mate wymienilem na druga... za drugim razem wymienilem na emulator... dziala bajeczka, mniam tongue.gif

Napisano

Poczytaj sobie jakiś tekst irked.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.