Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lewarek zmiany biegów

Featured Replies

Napisano

Witka, pytanko: czy idzie przerobic tz z patyków na linki czyli te nowsze rozwiązanie? wiem ze odnosnie tego drugiego to patol idzie w kabinie. Robił ktoś cuś takiego?

Napisano

Myślę że da się to zrobić tylko trzeba pokombinować.Puzon ma skrzynię z brawo gdzie wybieraki były na wodziki a on zostawił seryjny lewarek z 899 na linki.Sporo rzeźby było żeby wybierało biegi w odpowiedniej kolejności ale się udało zlosnik.gif

Napisano

Jak sprzedałem silnik i skrzynie uno do cc to chyba przerabiali hmm.gif musiałbyś spytać użytkownika "matikrk"

Napisano

> Witka, pytanko: czy idzie przerobic tz z patyków na linki czyli te

> nowsze rozwiązanie? wiem ze odnosnie tego drugiego to patol

> idzie w kabinie. Robił ktoś cuś takiego?

U mnie te "patyki" idą pod podłogą cfaniak.gifhehe.gifzlosnik.gifgrinser006.gifhahaha.gif Słuchaj a czemu chcesz to poprzerabiać? biegi gubisz w trasie czy co? hmm.gifcfaniaczek.gifhehe.gifzlosnik.gifok.gif

Napisano

> U mnie te "patyki" idą pod podłogą Słuchaj a czemu chcesz to

> poprzerabiać? biegi gubisz w trasie czy co?

Też się zastanawiam, może się szybciej biegi wybierają hahaha.gifjump.gifhehe.gifhahaha.gif

Napisano

> Też się zastanawiam, może się szybciej biegi wybierają

Ty ale jaka to różnica czy na sznurek czy na kijek? hahaha.gifhahaha.gifhahaha.gif Skoro biegi wchodzą to z czym jest problem? icon_rolleyes.gifspineyes.gifniewiem.gifwpysk.gifhahaha.gifzlosnik2.gifhehe.gifzlosnik.gifgrinser006.gif

Pogadaj z Puzonkiem zeby.GIF on u siebie przerabiał i może jeszcze będzie pamiętał co robił hmm.gifhehe.gifok.gif

Napisano
  • Autor

> Ty ale jaka to różnica czy na sznurek czy na kijek? Skoro biegi

> wchodzą to z czym jest problem?

> Pogadaj z Puzonkiem on u siebie przerabiał i może jeszcze będzie

> pamiętał co robił

Bede wrzucał inny motor z nowsza skrzynią a tam było troszku inaczej to zrobione smile.gif

Napisano

lewarek z linkami na pewno zamontujesz w swoim uniaku bo jest seryjny więc mocowania powinny być.Potem podłącz linki do skrzyni i zobacz jak się wybiera biegi i czy wchodzą tak jak powinny.a jeśli nie to coś będziesz musiał przespawać coś przekręcić i będzie dobrze. zlosnik.gifjak już włożysz tę drugą skrzynie i będzie nie halo to napisz postaramy ci się pomóc smile.gif

Napisano

> podłącz linki do skrzyni i

> zobacz jak się wybiera biegi i czy wchodzą tak jak powinny.a

> jeśli nie to coś będziesz musiał przespawać coś przekręcić

albo w razie, gdyby biegi były odwrotnie czy jeszcze inaczej to zawsze można dobrać odpowiednią gałkę, gdzie "1" będzie zamiast "5" a wsteczny zamiast "2".... Ikarusy tak miały? biglaugh.gifrotfl.gifzakrecony.gifhahaha.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.