Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

XSARA vs. IMPREZA

Featured Replies

Napisano

ZA AUTOKLUB.PL:

Dwóch nieodpowiedzialnych młodych ludzi ścigało się w biały dzień na ulicy w St Wendel - po ostatnim oesie Rajdu Deutschland, Sebastien Loeb poprosił Pettera Solberga o porównawczy test przyspieszenia Xsary i Imprezy. Z przodu i z tyłu, rajdowe gwiazdy eskortowały policyjne samochody.

- Do trzeciego biegu niemal dotrzymywałem mu kroku, ale na tym się skończyło. Potem Xsara po prostu odjechała - opowiadał Petter norweskim dziennikarzom. Tamtejsze media wyciągnęły wniosek, że po teście Loeb na pewno nie będzie starał się o miejsce w Subaru na 2006.

Tymczasem Malcolm Wilson kolejny raz potwierdził, iż chętnie zaangażowałby Sebastiena do Forda na dwuletni kontrakt. David Lapworth zapowiedział, że nie zmienia składu Subaru na 2006. Z Finlandii nadeszły informacje dotyczące przyszłości Marcusa Grönholma, który jakoby nie pozostanie bez pracy w przyszłym roku.

nie wiem po co ten wstep w artykule:2 nieodpowiedzialnych mlodych ludzi... zlosnik.gif ciekawe porownanie.widac jak autka sie zabieraja.kiedys podobnie zauwazylismy fajna roznice na prologu rajdu baltyku w 2 autkach NO.jedno mojego kumpla,a drugie najwiekszego konkurenta.gdy cc kumpla wypadalo z winkla to przez pol prostej stadionu arki gdynia jeszcze 2 bujal a sc konkurenta(celowo nie podaje danych) zapinalo od razu 3.ludzie w temacie twierdzili ze chodzi jak kit car.heh to takie wynuzenie z dawnych lat przy okazji porownania 2 wurcow

Napisano

Szkoda że Citroen robi takie dobre niezawodne auta tylko do rajdów a nie do codziennego użytku wink.gif

Napisano

> Szkoda że Citroen robi takie dobre niezawodne auta tylko do rajdów a

> nie do codziennego użytku

Kompletnie sie z tym nie zgadzam (jako posiadacz 4 Citroenow w ciagu ostatnich 8 lat).

Napisano

Chyba nie jeździłeś Citroenem.. smirk.gif

Mój ojciec zajeżdża nadal Berlingo 1.4i, o którym już kilka razy pisałem na forum. Już ponad 280kkm i poza sprawami eksploatacyjnymi tudzież naprawami po stłuczkach hehe.gif naprawdę nie ma się do czego przyczepić... trophy.gif

Napisano

> ZA AUTOKLUB.PL:

> Dwóch nieodpowiedzialnych młodych ludzi ścigało się w biały dzień na

> ulicy w St Wendel - po ostatnim oesie Rajdu Deutschland,

> Sebastien Loeb poprosił Pettera Solberga o porównawczy test

> przyspieszenia Xsary i Imprezy. Z przodu i z tyłu, rajdowe

> gwiazdy eskortowały policyjne samochody.

> - Do trzeciego biegu niemal dotrzymywałem mu kroku, ale na tym się

> skończyło. Potem Xsara po prostu odjechała - opowiadał Petter

> norweskim dziennikarzom.

Petter Ty pupa.gif, jak mogles beksa.gif

Napisano

> Petter Ty , jak mogles

Wiesz.... Żadne zaskoczenie... Powiedziałbym nawet, że w tym sezonie cały czas (no, prawie) wyniki są takie same... hehe.gif

Napisano

> Petter Ty , jak mogles

wiesz imo umiejectnosci Solberga i Loeba sa prawie takie same roznica jest wlasnie w samochodach

Napisano

> wiesz imo umiejectnosci Solberga i Loeba sa prawie takie same roznica

> jest wlasnie w samochodach

Ciężko porównywać umiejętności, bo ci dwaj kierowcy mają zupełnie inny styl jazdy. Różnica na pewno jest w samochodach (aczkolwiek test przyspieszenia nie daje absolutnie żadnego pojęcia o tym, który samochód jest lepszy - to było tylko 4 fun i proponuję nie doszukiwać się tam niczego więcej), ale również w dostosowaniu ich parametrów do stylu jazdy kierowcy. smile.gif

Napisano

> wiesz imo umiejectnosci Solberga i Loeba sa prawie takie same roznica

> jest wlasnie w samochodach

my sie nie znamy i nie wiesz co mysle o "wyscigach" na kreske, wiem ze chlopak nie wyjdzie i nie popchnie zamochodu aby szybciej jechal...

cytryna jest szybsza i tyle, musze sie napic boozing.gif

Napisano

bo to pewnie subaru tylko karoseria citroena rotfl.gif

Napisano

> bo to pewnie subaru tylko karoseria citroena

hehe o tak tak kombinuj dalej grinser006.gif

Napisano

trudno sie z kolegą zgodzić... mial kolega kiedys citroena czy tylko go testowal??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.