Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Aku rozładowany w ciągu 1 sekundy

Featured Replies

Napisano

Oczywiście dziś 13-ego i coś się musiało wydarzyć icon_eek.gif - mianowicie wsiadłem sobie dziś do autka (by wybrać się do domu po zakończonej pracy drive.gif) i odpaliłem go ale że zapomniało mi się że był na biegu pozostawiony a nie wcisnąłech żem sprzęgła, każdy wie co się wtedy z autem dzieje (rerekumkum). Wróciłem kluczykiem do pozycji startowej i próbuję odpalić jeszcze raz (oczywiście już na luzie) i... nic... rozrusznik nawet nie jęknął buu.gif. Myślę sobie coś się może kabelkom poluzowało tudzież jakiś bezpiecznik pierdyknął, ale nie... dalej error. Stukanie punktownikiem kinetycznym z chwytakiem ręcznym w rozrusznik również niewiele pomogło hmm.gif. Wpadłem w końcu na myśl genialną i podmieniłem akumulatory i... odpalił od razu brawo.gif. I teraz pytanie się nasuwa do was waszmośći z czystej mojej wielkiej ciekawości - w jaki sposób i jaką przyczyną można momentalnie rozładować tak bateryjkę?

Zaiste zagwozdka to niesamowita a może tylko banał jakiś?

Napisano

> Oczywiście dziś 13-ego i coś się musiało wydarzyć

może podczas rerekumkum poluzowała się klema - czyli stawiam na banał hehe.gif

Napisano

Może podczas rerekumkum szarpnęło i oberwało cele w aku, zwarcie i kaput. Miałem podobnie w sieniasie tylko że po wiechaniu w dziure.

Napisano
  • Autor

> Może podczas rerekumkum szarpnęło i oberwało cele w aku, zwarcie i

> kaput.

Hmm, przekonamy się rano czy padł aku niewiem.gif na razie bateryjka podłączona pod prostownik ładuje się malusieńkim prądem

Napisano

A może po prostu bateryjka była tak słaba że wystarczyło jej sił na jeden mały rerekumkum.

Wiadomo na biegu większe obciążenie.

Napisano

Moim zdaniem po prostu musiałeś go wkurzyć i sie obraził zlosnik.gif moj tez kiedyś z niczego rozładował aku i nie kręcił ale wziołem go na sposob i na popych odpalił, do tej pory śmiga bez niczego

Napisano
  • Autor

Grrrr... no i moja kieszeń jest lżejsza o prawie 2 i pół stówy. Aku okazał się padnięty - całonocne ładowanie nic nie dało. Pewnie faktycznie podczas szarpnięcia cosik pierdyknęło w bateryjce i wyzionęła ducha.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.