Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nie wyłącza się oświetlenie wnętrza. ASTRA F 95R

Featured Replies

Napisano

MÓJ PROBLEM DOTYCZY TEGO ŻE NIEGAŚNIE OŚWIETLENIE WNĘTRZA W MOJEJ ASTRZE F Z 95R. PROSZĘ O POMOC W ZNALEZIENIU USTERKI

Napisano

> MÓJ PROBLEM DOTYCZY TEGO ŻE NIEGAŚNIE OŚWIETLENIE WNĘTRZA W MOJEJ

> ASTRZE F Z 95R. PROSZĘ O POMOC W ZNALEZIENIU USTERKI

Po pierwsze to astra ma swój oddzielny kącik, a po drugie nie pisz dużymi literami bo ktoś się obrazi. Pisanie dużymi literami ogólnie przyjmuje się za krzyczenie.

Co do problemu to zapewne masz zwarcie gdzieś na przewodzie prowadzącym do kontaktronów w drzwiach. Poodkręcaj je i sprawdź czy gdzieś się kabel nie przeciął.

Napisano
  • Autor

dzięki za propozycje ale to nie to sprawdzałem wczoraj te kable i są ok niemam pojęcia co się stało wcześniej było ok. ale trudno trzeba wyjąć żarówkę i po sprawie.

Napisano

Sprawdz tez wlacznik swiatel, on moze dawac dupy - mialem pare miesiecy temu z nim problemu. Pomacanie go i docisniecie rozwiazalo sprawe...

Napisano
  • Autor

dociśnięcie włącznika też nic niezmienia dalej świeci przy zamkniętych drzwiach

Napisano

> dociśnięcie włącznika też nic niezmienia dalej świeci przy

> zamkniętych drzwiach

A krańcówki na drzwiach hmm.gif sprawdzałeś?

Kiedyś miałem podobnie... światło się cały czas świeciło i okazało się że to jeden z "przytczków" przy drzwiach (chociaż wyglądał na ok).

Napisano
  • Autor

te włączniki w drzwiach sprawdzałem światło świeci nawet po ich odpięciu podejrzewam że gdzieś sie styka kabel z masą pojazdu ale niemoge go odnaleść. musze dokładnie poszukać.

Napisano

tam w sumie to sa 2 kabelki przy tej lampce wiec poszukiwania nie powinny byc trudne... wink.gif

Napisano

Nie wiem czy dobrze pamietam ale kiedys bylo mowa o tym, ze kabelki od krancowek lacza sie gdzies w okolicy fotela pasazera i czesto tez to polaczenie koroduje itp.

Moze w tym miejscu jest jakies zwarcie do masy ???

Napisano
  • Autor

dotarłem wreście do usterki a raczej rozwiązałem ja w taki sposób. do prawej krańcówki dochodzi dwa kable złączone ze sobą. przeciołem jeden z nich i po sprawie. prawdopodobnie ten jeden kabelek robił gdzieś zwarcie z masą pojazdu. ale nieszukam gdzie ponieważ wszystko działa poprawnie. dzieki za podane propozycje usunięcia usterki pozdrawiam

Napisano

jezeli uciales to przy drzwiach kierowcy to tam z tego co kojarze jedno idzie do lampki a drugie do brzeczyka, masz brzeczyk nadal...??

Napisano
  • Autor

> jezeli uciales to przy drzwiach kierowcy to tam z tego co kojarze

> jedno idzie do lampki a drugie do brzeczyka, masz brzeczyk

> nadal...??

ja uciołem od strony pasażera a brzęczyk działa

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.