Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

problemy mam i ja

Featured Replies

Napisano

cos niechce mi zejsc z obrotow jak jade i wzuce na luz to zatrzymuje sie na 2000rmp i baaaardzo pomalu spada do przepisowych 900rmp, a wczoraj wywinol jeszcze lepszy nr pokrecilem go do 4000rmp i wzucilem luz, zaczol schodzic z kilku sekundowymi przerwami 3500rmp przerwa (2-3 sekundy) i tak co 500rmp do 2000rmp pozniej wskoczyl na 2500rmp i pochwili spadl do 900rmp, no i troszke za duzo pali, stawiam na krokowiec ale niech sie wypowiedza spece lepsze niz ja biglaugh.gif pacjent oczywiscie c20xe uzbroj_zlo.gif

Napisano

a kody błędów sprawdził ?? wyglada to na krokowca.....lubi pojsc w parze z czujnikiem wału niestety frown.gif

Napisano
  • Autor

> a kody błędów sprawdził ?? wyglada to na krokowca.....lubi pojsc w

> parze z czujnikiem wału niestety

najlepsze ze bledow brak choc z tydzien nie sprawdzalem ale wczesniej potrafila blysnac lampka ale bledy sie nie zapisywaly

Napisano

Myśle ze to elektromagnes biegu jałowego pada smile.gif Możliwe też jest ze powstała jakaś nieduża nieszczelność i komputer sobie z tym słabo radzi. Ja miałem podobny problem i wina leżałą po stronie nieszczelności.

Napisano
  • Autor

czyli czujnik walu? to ten co jest pod lapa silnika z lewej strony jak mnie pamiec nie myli?

Napisano

nie to jest tak zwany krokowiec ale dla silników 1.8 2.0 jest to regulatorna elektromagnesie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.