Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KIEROWNICA SKÓRZANA

Featured Replies

Napisano

Miał moze ktoś doswiadczenia z tą firmą: http://www.kierownice.republika.pl/

Zastanawiam się nad obszyciem skórą kierownicy, lepiej wtedy w dłoniach leży... i niechciał bym spartaczyć. A moze ma ktos inny zakład powazny w okol K-c, Sosnowca, ogólnie na Slasku?? Tu koszt rząd wielkości 200-240 PLN.

Czy w czasie zakałdanie takiej skóry, musze o czym pamiętać, oczywiście poza zapłatą..., jakies okoliczności, sposoby montazu??

Napisano

Bdb zakład, dobra robota, dobry materiał ok.gif

Podobno z terminami gość jest mocno zajęty, także trzeba się umawiać.

ST poleca, oblukaj sobie Espero kol. kolber na polskajazda.pl, tam są foty kierownicy ok.gif

Napisano

A ja mam pytanie czy istnieje możliwość odnowienia skóry na kierownicy żeby wyglądała jak fabryczna czy będzie widać, że jest odnowiona/zmieniona?

Napisano

> Zastanawiam się nad obszyciem skórą kierownicy, lepiej wtedy w dłoniach leży...

Ja zrobiłem inaczej - kupiłem kierownicę od HGT - znacznie taniej, no i fabryczne szycie smile.gif

Napisano

Dzięki za rady i opinie, ja słyszalem o kims z podbeskidzia, chyba z okol Skoczowa, że także przyzwoite ma materiały itd. Ale Punto II ma nieszcżęsną konstryje kierownicy, zrobić ja ładnie to mistrzostwo, nie to co corsę czy inne.....

Dla mnie ząłożenie od HGT czy chożby z Punto GO lub Sound niedostępne jest, trzeba inną poduchę itd, choć aktualnie są dwie takie bez poduszek na allegro.

Napisano

> Dzięki za rady i opinie, ja słyszalem o kims z podbeskidzia, chyba z okol Skoczowa, że także przyzwoite ma materiały itd. Ale Punto II ma nieszcżęsną konstryje kierownicy, zrobić ja ładnie to mistrzostwo, nie to co corsę czy inne.....

Nie wiem czy jest aż tak źle, jak nie zapomnę to zrobię zdjęcie obszytej przeze mnie kierownicy BXa, a tam też jest dość nietypowo. Jak kupowałem skórę na kierownicę BXa, to mogłem za dopłatą podać dodatkowe wymiary i byłaby lepiej dopasowana ...

> Dla mnie ząłożenie od HGT czy chożby z Punto GO lub Sound niedostępne jest, trzeba inną poduchę itd, choć aktualnie są dwie takie bez poduszek na allegro.

Widziałem jakiś czas temu kierownicę HGT z jaśkiem, tylko cena była powyżej 300zł. Ja mam wersję Sound i już mam założoną od HGT smile.gif

Napisano

> Jedź nie zastanawiaj się, robiłem u niego fotel a teraz wybieram się

> z kierownicą

A zapytasz ile by wzial za zrobienie podsufitki w materiale dla mojej 33? Please...

• 4 tygodnie później...
Napisano

> Ja zrobiłem inaczej - kupiłem kierownicę od HGT - znacznie taniej, no

> i fabryczne szycie

Które jest gorsze od roboty tego gościa zlosnik.gif

Facet jest niesamowity ok.gif

Napisano

Gość robi mega profi. Możesz przyjechać, albo posłać kierownicę smile.gif

Jak przyjeżdżasz, sam wszystko de- i montuje ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.