Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z zapięciem pasów z przodu

Featured Replies

Napisano

Szanowni Kącikowicze,

Pojawił mi się problem z zapięciem pasa bezpieczeństwa (prawdopodobnie sprężynka się zużyła) i trzeba mocno pokombinować, aby się przypiąć. Parę razy przypiąłem się do gniazda pasażera, gdy jechałem sam i teraz oba gniazda mam załatwione. Pisał ktoś parę tygodni wcześniej, że można to rozebrać i wymienić sprężynkę (ponoć na taką z długopisu?!), ale z tego co widzę, to zrobię sieczkę z obudowy tego gniazda, gdy zabiorę się za jego otwarcie. Macie jakieś sugestie jak to rozwiązać? Może ktoś ma do sprzedania takie gniazda? W Oplu pan zaproponował mi komplet z pasem za ... 600 zł ;-)

Napisano

Jak będziesz ostrożny to rozpołowisz uchwyt bez uszczerbku na obudowie. IMHO sprężynka od długopisu jest trochę za wątła do tego.

Napisano

jak moge coś zaproponować... przejedz się na jakiś szrot gdzie mają astry.. za "pare groszy" sprzedadzą smile.gif

Napisano

u mnie bylo to samo - sprzezynka wyskakiwala i nie moglem sie zapiac, rozebralem, poskladalem, i po kilku zapieciach znowu to samo :[ znowu rozebralem i wyjalem sprezynke na dobre smile.gif zapina normalnie, z tym ze pas takl mocno nie wyskakuje przy wypinaniu smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.