Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

VW POLO 6N2 dwa pytania do znawców

Featured Replies

Napisano

ad1: myslę że w servisie dostaniesz odpowiedz, działanie to jedno a mapy na to, to inna sprawa hmm.gif

ad2. sprawdź kable, czystość koła zębatego, czystość czujnika, odległość czujnika od koła zębatego. jeśli wszystko OK to nie wiem oslabiony.gif

Napisano
  • Autor

> ad1: myslę że w servisie dostaniesz odpowiedz, działanie to jedno a

> mapy na to, to inna sprawa

Generalnie gosc od którego miał bym kupować ma do tego mape europy na 2008 rok i tyle. Zastanawiam się czy i jaka antena bedzie do tego potrzebna oraz czy jakas dodatkowa ramka żeby to zamontować i czy trzeba jakies dodtakowe kable dokładac do instalacji.

> ad2. sprawdź kable, czystość koła zębatego, czystość czujnika,

> odległość czujnika od koła zębatego. jeśli wszystko OK to nie

> wiem

Jutro sprawdze , dzięki za info , jesli to nie będzie to to bede pytał dalej ok.gif

Napisano

Antena napewno bedzie potrzebna, zazwyczaj jest montowana w podstawie anteny radiowej.

Jesli auto nie ma instalacji do tej anteny (a na 99% nie ma) to trzeba pociagnac tam instalacje.

Napisano

> Cześć.

> Tu też zapytam bo do wtorku musze dac odpowiedź w sprawie pierwszego

> pytania ...

> http://autokacik.pl/showflat.php?Cat=0&Number=281338636&an=0&page=0#Post281338636

na pewno nie ma anteny, nie wiem czy czegos jeszcze, ja bym sobie darował taka nawigacje, sam mam podobna w swoim a8 - jej wyswietlacz znajduje sie pomiedzy predkosciomierzem a obrotomierzem na desce rozdzielczej, korzysta sie z tego tragicznie, wskazania pozostawiaja wiele do zyczenia, kupiłem sobie palma z AM i sie nie musze denerwowac ze wolno działa czy ze 5 minut wklepuje sie adres wink.gif

Napisano
  • Autor

Ok dzięki za wypowiedx w tym temacie. Czyli taka navi odpada więc zakupie chyba zwykłe seryjne radyjko na 2din-y i do tego przenośna navi i bedzie git ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.