Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

stuki w przednim zawieszeniu

Featured Replies

Napisano

jak w temacie...lewa strona...pojawily sie juz dawno,ale stukanie bylo nieznaczne,takie gluche,jakby cos gumowego skrecalo i tylko przy podjezdzaniu pod kraweznik itp...

natomiast teraz pukanie sie nasililo,pojawia sie przy przyspieszniu,hamowaniu i na wiekszych nierownosciach jak na poczatku...

wahacze nowe Febi zmieniane 10 tysi temu,ale pierwsze stuki pojawily sie tuz po wymianie takze wahacze wykluczam...

poza tym stuki sworzni poznalem juz chyba dokladnie przed poprzednia wymiana i byly inne...

czekam na sugestie...i pozdrawiam

Napisano

<ciach>

> czekam na sugestie...i pozdrawiam

sprawdź dokrecenie srub od wahaczy, szczegółnie tych tylnych...

pozdr

Napisano
  • Autor

> sprawdź dokrecenie srub od wahaczy, szczegółnie tych tylnych...

> pozdr

cos moze byc na rzeczy,bo przy wymianie wahaczy mielismy problem ze srubami wlasnie po tej stronie,ale lada dzien bedzie robiona podloga i wymiana sanek moze to pomoze...

Napisano
  • Autor

a sprawdzałeś może gu,y pod kielichem, tam też może być problem, ja mam coś podobnego, przy skręcaniu w prawo stuka mi coś w miare intensywnie jeszcze tego nie zlokalizowałem bo nie jest to nagminne,a szczerze nie mam czasu teraz:(( myślicie koledzy że może to być tłumik który się poprostu przekręcił??

Napisano

A u mnie stuka... tuk tuk tuk tuk tuk... ? stukanie sie nasila z predkoscia.. czuje je na podlodze nawet ... na kierownicy... podlewarowalem auto - tarcze sie krecily - jest lekkie bicie... łożyska ? co jeszcze może być ? przepraszam za chaotycznego posta, ale robie jeszcze projekcik w pracy i tak się oderwałem...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.