Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kupujemy z AK

Featured Replies

Napisano
jakie zabezpieczenie/blokade polecacie? linki do alledrogo mile widziane
Napisano

> jakie zabezpieczenie/blokade polecacie? linki do alledrogo mile

> widziane

Xena na tarcze grinser006.gif za jakies 2 stówki

Pierwszy! yay.gif

Napisano

> widziane

skuter staralem sie do czegos przypinac plus blokada na tarcze. z moto planuje robic to samo wink.gif

u nas co nie przybite do ziemi, to ukradna frown.gif

pozdrawiam

Napisano

najlepsze AC

mialem blokade na tarcze Xena z alarmem i w sumie nie polecam - brak regulacji czulosci, czasem sie alarm wlaczal sam, klopotliwe w zakladaniu i zdejmowaniu, poza tym ktos tutaj (chyba kol. Antoine) pisal ze kiedys ruszyl bo zapomnial zdjac blokadki i cyk szkody na pare stowek

obecnie mam 1,5 metrowe grube zapiecie ale uzywam go naprawde sporadycznie, bo tez jest klopotliwe, generalnie zostawiam moto jak stoi tylko wlaczam blokade kierownicy, na wycieczkach zostawialem bagaz na motocyklu i nigdy na szczescie mi niczego nie skradziono

Napisano

> mialem blokade na tarcze Xena z alarmem i w sumie nie polecam - brak

Nalezy kupic taka bez alarmu + oczojebny paseczek na gumce zakladany na manetke (polaczony z blokada). Ja takie rozwiazanie polecam

Napisano

nie urazajac Cie ale moto za 14 kafli a Romet , zakladam sie o wiele browaru ze kol. Leff niechcialby go stracic plujac sobie w brode ze mogl go lepiej zabespieczyc.

A co do OC to jak najbardziej tylko w Polsce maja chore stawki z tego co slyszalem.

Napisano

> jakie zabezpieczenie/blokade polecacie? linki do alledrogo mile widziane

Ja mam blokadę tarczy z linką na kierownicę, blokadę kierownicy i 1,5m, 12mm łańcuch Oxforda Hardcore XL z kłódką do unieruchomienia z elementem krajobrazu. grinser006.gif Za łańcuch dałem 50zł (w intermotorsie wyhaczyłem, ale tylko w necie, bo w realu nie mieli takiej pozycji), blokadę tarczy miałem od poprzednika. Na chwilę blokuję kierownice i zakładam disclock'a, na dłużej lub w niepewnej okolicy skuwam łańcuchem i jestem trochę spokojniejszy, aczkolwiek mój sprzęt jest wart 3 razy mniej niż Twój i jest ładnych parę latek starszy. wink.gif

Na ac się załapiesz, ale nie wiem jak z ceną, bo mój niestety jest za stary i nie chcieli się wogóle podjąć rozmowy na temat, nawet żadnego minicasco się nie dało załatwić. crazy.gif

Napisano

> A co do OC to jak najbardziej tylko w Polsce maja chore stawki z tego

> co slyszalem.

Chyba AC...? hmm.gif

Napisano

> widziane

Ja mam takie jak na zdjęciu. Jak widać ma jeszcze inne, dodatkowe, bardzo praktyczne funkcje hehe.gif

021_felkowisko_galeria.jpg

Napisano

na jasne ze AC...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.