Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kiera od Punto GT :)

Featured Replies

Napisano

Niedawno zanabylem od kolegi z AK skorzana kierke od Punto GT smile.gif po malej renowacji skory zamontowalem ja do siebie i .............efekt jest taki biglaugh.gif:]

20081111008cj7.jpg

20081111009dv1.jpg

Napisano

> Niedawno zanabylem od kolegi z AK skorzana kierke od Punto GT po

> malej renowacji skory zamontowalem ja do siebie i

> .............efekt jest taki biglaugh.gif

super ok.gif

szkoda, że bez PP, ale chyba nie miałeś PP

Napisano

Jakaś taka duża się wydaje. Mierzyłeś, czy jest różnica w średnicy? Ile Cię to w sumie kosztowało?

Napisano
  • Autor

srednica jest identyczna ze srednica sieny ;-) kiere kupilem za 105 zl juz z wysylka od kolegi z AK, preparacik do odnowienia skory kosztowal mnie 12 zl i troche inwencji tworczej w postaci malowania. Jak za ta cene mysle ze jest zajebi*** bo samo obszycie skora kierownicy od sieny to jakies 150 zl a ta mnie sie bardziej podoba no i w sumie ciezko ja dostac:)

Napisano

No to szacuneczek Mistrzu. Kierowniczka wygląda super i za taką kasę na pewno było warto. W mojej Sienie wolant z lewej strony jest już mocno wyświecony, więc pewnie zdecyduje się na własnoręczne obszycie za pomocą pokrowca z allegro.

Napisano

> Niedawno zanabylem od kolegi z AK skorzana kierke od Punto GT po malej renowacji skory zamontowalem ja do siebie i .............efekt jest taki biglaugh.gif

Widze że i do kompletu gałeczka skórzana - całość OK claps.gif

Napisano

>W mojej Sienie wolant z lewej strony jest już mocno wyświecony, więc pewnie zdecyduje się na własnoręczne obszycie za pomocą pokrowca z allegro.

Lepiej zrobisz jak uzbierzesz pieniądze na obszycie kierownicy skórą. Nie obszywaj kierownicy tanimi szmatami z allegro.

Napisano

> Widze że i do kompletu gałeczka skórzana - całość OK

A propos gałeczki. Czy taka przypasi do sieny?

Napisano
  • Autor

ja mam dokladnie taka ;-) wlasnie skorzana od seicento 270751858-jezyk.gif troche przydalo by sie spilowac troche drazek, bo jak widac na moim przykladzie jak sie siedzi z tylu to widac troche przerwy pomiedzy galka a uchwytem od wstecznego;-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.