Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

peiying pytanie

Featured Replies

Napisano

miał ktoś stycznośc z takim radiem? bardzo proszę o opinie chciałbym zakupić ale wiem że lepiej nie pakować się w jakieś chińskie gówno...

http://allegro.pl/item491360431_radio_mp3_usb_sd_mmc_peiying_8118_4x45_w_pilot.html

Czy może lepiej pójść w firmówki ?? takie jak:

http://allegro.pl/item490885752_pioneer_deh_2000_2020_mp_mpb_prawdziwa_gwarancja.html

Proszę o pomoc i opinie smile.gif

Napisano

> miał ktoś stycznośc z takim radiem? bardzo proszę o opinie chciałbym

> zakupić ale wiem że lepiej nie pakować się w jakieś chińskie

> gówno...

> http://allegro.pl/item491360431_radio_mp3_usb_sd_mmc_peiying_8118_4x45_w_pilot.html

Mam podobnego (wygląda identycznie) tylko z DVD (PY-8118DVD).

Miał być tymczasowo do upolowania jakieś fajnego decka na Allegro, ale został. Funkcjonalnie - full bajer. Wyjścia na wzmacniacz, line-in, wyjście wideo, wejście USB, czyta karty SD, płyty DVD, mp3, wma. High-End to nie jest, ale jakością dźwięku mnie mile zaskoczył (podpięty pod wzmacniacz).

Jakość wykonania - przeciętna. Ani to typowo chińska tandeta, ani superduper jak reklamują na aukcjach. Z wad - padł mi mikroprzełącznik od przewijania next - znaczy nie pstryka, ale łączy (niestety, już po gwarancji).

Za 300PLN - IMO dobry wybór, jak komuś zależy na funkcjonalności (za "markowy" sprzęt o takich możliwościach trzeba zapłacić ze 2-3x więcej, a przyrost w jakości IMO tego nie wynagradza). No, ale ja jeżdżę lanosem - lubię optymalnie wydawać kasę, i jak każda kolejna złotówka dołożona daje mniejszy przyrost korzyści, to jej nie wydaję wink.gif

Napisano

Witaj...

Ja mam radio nie takie jak pokazałeś (bo mi sie nie podobało) i kupiłem takie Klik Klik

Radio jak za taką kase to super, wyżej kolega wszystko opisał ;D

I z wad - również mi przestał pstrykać "guzik" od przewijania do tyłu ale łączy, na gwarancje nie daje bo trzeba za długo czekać, poza tym trzeba przynieść full komplet a ja mam już kostke ciut przerobioną grinser006.gif

Napisano
  • Autor

hmmm no to chyba się skuszę dzieki bardzo za opinie smile.gif pozdrawiam

Napisano

byłem na jednej prezentacji tego sprzętu... rozmawiałem z kilkoma osobami... i powiem, że fajnie to grało. Ma bardzo fajnie dopracowany system odbioru stacji. Przekonałem się, że mój radio w połowie nie łapie tak dobrze stacji jak właśnie radyjka tej firmy

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.