Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wskaznik paliwa wariuje.

Featured Replies

Napisano

Zwykle przejezdzam na pelnym baku okolo 500 mil.

Tym razem jednak po przejechaniu 210 juz mialem tylko polowe baku, przy 280 zaswiecila sie rezerwa a przy okolo 330 milach wskazowka zeszla juz zupelnie na dol.

Troche sie zmartwilem ze cos nie tak z padaka i ze zaczela kopcic paliwo jak smok (wiem ze jak chlodno na zewnatrz to wiecej spali ale bez przesady).

Jednak na stacji benzynowej czekala mnie mila niespodzianka.

Otoz do baku (mimo ze wskaznik pokazywal ze jest zupelnie pusto) weszlo okolo 34 litry paliwa, z czego wynika ze musialo byc minimum 16 w baku przed tankowaniem.

Ucieszylam sie wsumie ze jednak wszystko ok, ale zastanawiam sie teraz co sie stalo z moim wskaznikiem paliwa. Po tym zalaniu do pelna wskaznik pokazywal kreske ponizej max, a dawniej zawsze po zalaniu do pelna byl na max i przez pierwsze 70 mil tak sie trzymal.

Co sie moglo stac i jak to naprawic?

Dzieki koledzy za wszelkie wskazowki.

Napisano

olać to TTTM, wskaźnik czasem opadnie a za chwilę wstanie

Napisano

W zespole pompy jest czujnik za to odpowiedzialny. Jak mi dłubali przy pompie to też mi coś przestawili tak że jak zaleję do pełna to mam wskazówkę poniżej maks. Nauczyłem się tego "nowego" wskazania i olałem sprawę.

Napisano

Normalna sprawa wiekszosci BBM wariuja wskazniki od poziomu PB ja jzu tak jezdze chyba z 5 lat i tez to olałem zawsze patrze na Km.

Napisano

U mnie tez tak się dzieje ale możne jest ktoś kto tego nie olał i to naprawił i się podzieli wiedza operacyjną cool.gif

Napisano

Co tam slychac u kolegi? smile.gif Widze, ze zmieniles na slabsze.. co sie stalo? Kierownica z drugiej str? Ja zgrzeszylem - Octavia TDI. Pozdro dla zony smile.gifpub2.gifpiwo.gifpalacz.gif

Napisano

Mi zawsze wariowal w ten sposob, ze jak chwile ostro pojezdzilem to spadal kilka kresek po czym po chwili spokojnej jazdy wracal na gore..

Niezbadane sa wyroki Pana swiety.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.