Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Znow zestaw przedni :/

Featured Replies

Napisano

Witam, wiem ze przynudzam .....

Chciałbym poprosic Was o pomoc w wyborze zestawu dwudroznego. Przymierzam sie do zestawu ground zero gzhc 165 (645pln), jednak tweeter w tym zestawie jest tytanowy i obawiam sie ze bedzie zbyt agresywny. Muzyka jakiej slucham to glownie jazz- lubie gitare akustyczna, fortepian i perkusje, trąbek raczej unikam wink.gif .

Innym zestawem ktory mnie zainteresowal jest hertz hsk (ok 750pln), takze jakis nizszy zestaw dwudrozny firmy audiodevelopment- modelu nie znam- cena to 799, morel pulse 6 - cena 799, focal polyglass 165 v2 - ok 1000pln.

Ktory z wyzej wymienionych zestawow Byscie mogli polecic?

Czy biorac pod uwage reszte komponentow ktorymi sa- stara i niestety dyskotekowo wygladajaca jednostka pioneer deh p8000r i wzmacniacz ktory na forum nie cieszy sie zbytnim powazaniem- audison srx2 - czy warto do tych klockow dokladac jeden z powyzszych zestawow czy moze zadowolic sie hertzem esk za ok 320pln? Czy roznica w graniu miedzy tym budżetowym esk a powyzszymi modelami bedzie wyraznie zauwazalna czy to jedynie prestiz posiadania lepszego zestawu? Liczy sie dla mnie kazdy grosz, ale jesli ma byc wydany racjonalnie to jestem gotowy dolozyc do lepszego zestawu. W hertzach czy rainbowach super jest to ze mozna je naprawde tanio kupic- duzo ponizej ceny zalecanej przez producenta, natomiast do moreli czy ground zero doplacam duzo marży.... rozumiem ze sprzedawca placi podatki i musi z czegos życ.....

PS prosze w poradach brac pod uwage ze nie planuje subwoofera i zestaw musi dac wystarczajaca ilosc bassu- ale bez przesady, pod dyskoteka nie chce blyszczec.

Pozdrawiam!

Napisano

Lisik, ty ZYJESZ??? yikes.gif

Jesli chodzi o konkretne typy - to Ci nie pomoge bo na glosnikach z tego przedzialu cenowego sie ie znam (za wysoko jak na moje mozliwosci wink.gif ).

Dodam tylko ze kupujac glosniki wez pod uwage cene wytlumienia drzwi i nowego okablowania - bo przy sprzecie za te pieniadze to obowiazek. No chyba ze masz to juz za soba...

Napisano
  • Autor

> Lisik, ty ZYJESZ???

> Jesli chodzi o konkretne typy - to Ci nie pomoge bo na glosnikach z

> tego przedzialu cenowego sie ie znam (za wysoko jak na moje

> mozliwosci ).

> Dodam tylko ze kupujac glosniki wez pod uwage cene wytlumienia drzwi

> i nowego okablowania - bo przy sprzecie za te pieniadze to

> obowiazek. No chyba ze masz to juz za soba...

Zyje smile.gif

Mam swietne drzwi do car audio- z zamknieta przestrzenia ale i tak je wyglusze dodatkowo zeby blachy nie brzeczaly.

Pozostaje jedynie dylemat glosnikowy :/ eh

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.