Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z IMO i CODE

Featured Replies

Napisano

Jak czlowiek juz zainwestuje w padake zamiast ja podpalic jako fajerwerki na sylwestra to ta sie odwdzieczy i znow zdechnie. Przyjechalem na sylwestra autkiem wszystko bylo ok wrecz nawet cycus bym zekl. A tu na drugi dzien przychodze po moje wozidelko wkladam kluczyk i widze ladne CODE. 30min kombinowania wkladania, wyciagania zabawy alarmem ruszania kablami i jest BINGO autko odpalilo. Az do rana passed_out.gif dzis to samo rano cisza ciagle CODE po jakims czasie zagadalo i dzialalo pol dnia. Skonczylo sie na spacerku z miasta na nozkach i pozniejszym cholowaniem zlomu. Rozgrzebalem teraz autko masa wszedzie wydaje sie ok, pod kierownica nie wypielo sie nic, sciaglem IMO z stacyjki obracalem we wszelkie strony kluczyka nie czyta. Pytanko gdzie znajde centralke z IMO ? ile mniej wiecej kosztuje u elektryka odpiecie IMO i pominiecie go w komputerze ? Gdzie szukac przyczyny, szukac wogole czy poprostu wyzucic IMO na zlom.

Dajcie jakas podpowiedz bo juz mam dosyc tego zlomu.

Aha dla uprzedzenie pytan, aku jest naladowany, autko stalo kilka godzin z wypietym + z aku i to tez nic nie dalo. A tak pozatym nie mam karty kodowej ani kluczyka matki.

Napisano

U Mnie problem leżał po stronie anteny IMO.

Wizyta w serwisie pomogła,wykosztowali Mnie na 120 zł ale Wszystko ok

Napisano

Fiatcode wytniesz za około setkę. Centralka immo jest za bezpiecznikami (przynajmniej w moich bbm-ach była).

MIałem podobne problemy, Winny okazał się przekaźnik, poprostu był luźny i od czasu do czasu auto odmawiało jazdy. Pomacaj przekaźniki.

Napisano
  • Autor

> Fiatcode wytniesz za około setkę. Centralka immo jest za

> bezpiecznikami (przynajmniej w moich bbm-ach była).

> MIałem podobne problemy, Winny okazał się przekaźnik, poprostu był

> luźny i od czasu do czasu auto odmawiało jazdy. Pomacaj

> przekaźniki.

No wlasnie u mnie tak jest ze jak chce to zadziala a jak nie to nie, Za bezpiecznikami u mnie znalazlem jakas centralke wchodzi w nia jedna szeroka wtyczka i kilka malych takze bardziej wyglada mi to na centralny zamek. A co do przekaznikow to sprawdze to rano jak tylko bedzie troszku jasniej i cieplej. Tylko pytanko ktory przekaznik za to odpowiada ? Cza znow targac caly schowek ?

Napisano

> Za bezpiecznikami u mnie znalazlem jakas centralke wchodzi w nia

> jedna szeroka wtyczka i kilka malych takze bardziej wyglada mi

> to na centralny zamek.

Centralka od immo ma podpięcie na dwie wtyczki ok.gif

Napisano

> No wlasnie u mnie tak jest ze jak chce to zadziala a jak nie to nie,

> Za bezpiecznikami u mnie znalazlem jakas centralke wchodzi w nia

> jedna szeroka wtyczka i kilka malych takze bardziej wyglada mi

> to na centralny zamek. A co do przekaznikow to sprawdze to rano

> jak tylko bedzie troszku jasniej i cieplej. Tylko pytanko ktory

> przekaznik za to odpowiada ? Cza znow targac caly schowek ?

jeśli centralny masz seryjny to centralka powinna być zółta i nad schowkiem. Centralka od Immo jest mała i wchodi do niej kabel od anteny i jeden wtyk.

U mnie winny był przekaźnik będący na scianie grodiowej pod małą obudową, ale było to w 1,2 16V zlosnik.gif Ściągnij schematy i szukaj.

Napisano
  • Autor

Auto trafilo wczoraj do elektryka co by wogole odpial IMO wkoncu 12 letniego auta nie kradna smile.gif

Jak odbiore to dam znac co i za ile.

Napisano
  • Autor

> Auto trafilo wczoraj do elektryka co by wogole odpial IMO wkoncu 12

> letniego auta nie kradna

> Jak odbiore to dam znac co i za ile.

Bravolot odebrany dzis od elektryka, IMO poszedl w smietnik i teraz pali juz na rys. Przyczyny rozkodowania nie znaja wszystko jest w porzadku. Koszt jedyne 300pln !!! sciana.gif033102bebe_1_prv.gifczerwona.gif

Napisano

> Koszt jedyne 300pln !!!

To dość słono jak na ten ECU yikes.gif

Jeden z kolegów kącikowych w tych sterownikach wycinał wpis immo za kwotę na pewno poniżej 200PLN .

Napisano
  • Autor

drogo drogo tez zbilo mnie to z nog, Tyle ze u mnie w regionie nikt sie tego nie chial podjac a nie bede cholowal auta gdzies 100km co by zaoszczedzic 100 pln

Napisano

> Bravolot odebrany dzis od elektryka, IMO poszedl w smietnik i teraz

> pali juz na rys. Przyczyny rozkodowania nie znaja wszystko jest

> w porzadku. Koszt jedyne 300pln !!!

Trza było sie odezwac, ja te streowniki robie za pół tej kwoty i z wysyłka trwa to ok 3 dni roboczych

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.