Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Brak ogrzewania po demontażu Konsoli środkowej Astra G

Featured Replies

Napisano

Witam mam taki problem zmieniałem podświetlanie konsoli środkowej zegarka konsole odchyliłem tak abym mógł wymienić żarówki wszystko poszło ładnie tak myślałem za jakiś czas ruszyłem w trasę po paru minutach stwierdziłem że nie dmucha ciepłe powietrze i że pokrętło od regulacji temperatury działa kawałek poza połówkę dalej nie da się przekręcić .Mogłem uszkodzić coś konkretnego jak mogę to naprawić ? Z góry dziękuję za pomoc . Bez ogrzewania nie da rady teraz w taki mróz jezdzic . confused.gif

Napisano

Odkręć konsolę i sprawdź czy nie spadła jakaś linka, albo czy coś jej nie blokuje.

Napisano
  • Autor

Jutro się zabieram za to tylko konsola całkiem mi nie chciała wyjść wysunęła się kawałek i stop . Nie kąbinowałem dlaczego dalej nie wychodzi bo tak jak wyszła wystarczyło żeby zmienić podświetlanie .

Napisano

Tu masz manual http://astra.autokacik.pl/

Nie da się skopiować linka z tej strony. Wejdź do TECHNIKA - NAPRAW TO SAM i temat: Wymiana żarówek oświetlenia konsoli środkowej astra G. Tam jest pokazane jak wyciągnąć panel sterowania ogrzewaniem.

Napisano
  • Autor

Ok przyda się ja mam inaczej podświetlane pokrętła mam jedną żarówkę po środku pokręteł i ona oświetla wszystko .

Napisano

> dla chcącego nic trudnego klik

przeglądarka nie pokazuje mi pełnego adresu na tej stronie

Napisano

bo musisz dac aby pokazywało ci tylko ramke z tym manualem bez panelu bocznego i wtedy pokaze ( w zaleznosci od przegladarki)

Napisano

> bo musisz dac aby pokazywało ci tylko ramke z tym manualem bez panelu

> bocznego i wtedy pokaze ( w zaleznosci od przegladarki)

zawsze można też skopiować sam link z menu po lewej (prawy+kopiuj skrót, kopiuj adres odnośnika itd.)

Napisano

Zapewne spadła spinka, która mocuje pancerz (to chyba tak się nazywa) linki do konsoli. Teraz kręcąc pokrętłem - porusza się cała linka wraz z pancerzem - efekt nie przełącza się nadmuch na ciepłe.

Miałem dokładnie te same objawy - naprawa parę minut (tylko przy -17C może być problem :-) )

Napisano
  • Autor

Dziś po 17 biorę się za to myślę że dam rade . Dam znać jak poszło z góry dzięki za pomoc.

Napisano

> Zapewne spadła spinka, która mocuje pancerz (to chyba tak się nazywa)

> linki do konsoli. Teraz kręcąc pokrętłem - porusza się cała

> linka wraz z pancerzem - efekt nie przełącza się nadmuch na

> ciepłe.

> Miałem dokładnie te same objawy - naprawa parę minut (tylko przy -17C

> może być problem :-) )

ja jestem za tym ze przeskoczyl tam taki cyngielek od prowadzenia. trzeba na nowo wlozyc go w polksiezyc i bedzie dzialalo mialem to samo.

Napisano
  • Autor

Zrobione pancerz od linki wysunoł sie z tego zabezpieczenia wystarczyło wymontować radio i kieszeń od radia i troszkę się pogimnastykować , Dzięki wszystkim za pomoc.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.