Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

spryskiwacze mgłowe

Featured Replies

Napisano

> Witam czy stosował może ktoś coś takiego zdaje egzamin?

> http://moto.allegro.pl/item522804763_dysze_spryskiwacze_mglowe_hit_tuning.html

> Słyszałem że z citroena są tanie nawet w ASO a przy małej rzeźbie

> myślę że do uno by się nadały??

W golfie IV były stosowane dysze spryskiwacza co bardzo ładnie dawały "mgiełke" płynu.

Napisano

Na IKP temat byl przerabiany i ci ktorzy zrobili taka modyfikacje szybko wrocili do standardowego rozwiazania. Spryskiwaczy mgielkowych nie da sie regulowac przez co podczas pryskania przy wyzszych predkosciach wszystko laduje tuz nad podszybiem icon_rolleyes.gif.

Napisano

> Spryskiwaczy

> mgielkowych nie da sie regulowac przez co podczas pryskania przy

> wyzszych predkosciach wszystko laduje tuz nad podszybiem .

w oryginale równiez cały płyn leci jedynie parę centymetrów nad osią wycieraczki, mniej więcej jak zaczyna się pole robocze wycieraczki

Napisano

W Octavii taty są seryjne takie i jest cudo.. właśnie kminiłem kiedyś jakby tu z octavii spryski do uno wrzucić biglaugh.gif

Napisano

> w oryginale równiez cały płyn leci jedynie parę centymetrów nad osią

> wycieraczki, mniej więcej jak zaczyna się pole robocze

> wycieraczki

Czyli tam gdzie w Uno jest martwe pole wycieraczki 275123014-zielony.gif.

Napisano

w partnerze takich używałem fajna sprawa, leprze rozwiązanie niż te sikacze a czy w unie zda egzamin to trzeba spróbować smile.gif

Napisano
  • Autor

a czy macie jakieś propozycje z czego tanim kosztem by to można wymontować bo i tak muszę wymienić ten plastik w którym teraz jest spryskiwacz więc chętnie bym sprawdził?

Napisano

> a może taki prysznic ?

Uno Klaudemara zeby.GIF

To jeśli już 2 spryskiwacze, to zamiast strumieniowych, 2 mgłowe. hmm.gif

Napisano

> Uno Klaudemara

> To jeśli już 2 spryskiwacze, to zamiast strumieniowych, 2 mgłowe.

albo strumień + mgła

Napisano
  • Autor

myślałem o czymś takim nawet mam 2 spryskiwacze strumieniowe z passata tylko właśnie się zastanawiam czy założyć strumieniowe czy te mgłowe bo nie wiem z czego te mgłowe założyć żeby nie wpakować kilkudziesięciu zł bez sensu

Napisano

Jakiś VW. Oryginalnie tam takie siedzą, kumpel w Lupo ma i całkiem fajnie to działa, zdaje egzamin. Te ala tuningowe dysze spryskiwaczy z allegro podobno się nie nadają i na nie szkoda pieniędzy.

Napisano

1. Koszt spory jak na taki gadżet - razem z przesyłką u ew. przelewem ok. 30 zł za sztukę

2. Dysza z jednego kawałka (raczej kiepskiej jakosci plastyku) - nie widać żadnej końcówki strumieniowej - a wiec niedługo posłuży. Możliwe, że do pierwszego zatkania, kiedy to otworek zostanie przetkany czymkolwiek, a wtedy będzie lać jak z ... cebra i jak zechce.

Oryginalne chociaż zwykłe dysze mają przynajmniej końcówki dysz metalowe (rurkowe), co uważam za konieczne dla dłuższej żywotnosci i uzyskania prostego, wąskiego i silnego strumienia wody możliwego do wyregulowania. Czasem taka dyszę trzeba przetkać drucikiem - i nadal strumień jest ok.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.