Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astra III doświadczenia

Featured Replies

Napisano

Możecie opisać ( lub skierować na jakieś www z opisami) swoje doświadczenia z Astrą III - jakie wady , powtarzające się usterki itp. Przymierzam się do zakupu kombi 1.8 benz. mniej więcej z 2005 roku - na co zwracać uwagę przy oglądaniu? Jaką realną cenę można utargować?

Napisano

Moją mam od 2006 i poza wymianą dwóch końcówek drążków nic się nie dzieje. Autko spisuje się super, bagażnik jest wieeeelki - wyjazd z dwójką dzieci z głębokim wózkiem nie stanowi problemu (udaje mie się nawet zasunąc roletkę smile.gif). Na naszej stronie w dziale Astry H masz opis eksploatacji przez kolegę Javo. Poza tym test w Auto świecie

Napisano

co do ceny to nie wiem ile chcesz wydac. aczkolwiek rodzice zakupili Astre H 1,7 CDTI 100KM kombii z listopada 2004. calkiem dobrze wyposazona bo klimatronic, elektryka, komputer itp bez ksenonow i esp ale z 8 poduszkami i dali w okolicach 30 tys z oplatami. autko sprowadzone pod zamowienie. Narazie z tego co przejechalem to bardzo mi sie podobywuje. zwlaszcza zawieszenie takie sztywne smile.gif

Napisano

> i esp ale z 8 poduszkami i dali w okolicach 30 tys z oplatami.

dla ścisłosci: nie ma w Oplu czegoś takiego jak 8 poduszek bo domyslam się, ze ta astra ma dwie przednie, dwie boczne i kurtyny. Kurtyna jest jedna na cały bok, nie ma czegoś takiego jak np. przednia lewa kurtyna i tylna lewa kurtyna, to że są napisy "airbag" nie świadczy, ze to są osobne poduszki. Nieświadomi handlarze często piszą w ogłoszeniach : 8 poduszek.

Chyba, ze są jeszcze inne poduszki.

Druga sprawa to musze powiedzieć, ze baardzo tanio dali Twoi za tą astrę claps.gif no chyba, ze to mialo miejsce pare meisiecy temu jak euro było tańsze, bo teraz przy euro za 4-4,2 pln to za 30 tys pln czyli około 7000-7200 euro to żadnej astry się nie kupi chyba, ze bita do zrobienia.

Napisano

autko sprowadzone tydzien temu ze holandii. facet sprowadza zawodowo wiec raczej zaufany gosc. jedyne co do poprawek to tylny prawy blotnik bo bardzo leciutko przytarty. poza tym bez zarzutow.

Pozdr

Paweł

Napisano

> autko sprowadzone tydzien temu ze holandii. facet sprowadza zawodowo

> wiec raczej zaufany gosc. jedyne co do poprawek to tylny prawy

> blotnik bo bardzo leciutko przytarty. poza tym bez zarzutow.

to w takim razie 30 tys pln minus opłaty i koszty jakieś max. 2500-3000pln to furę kupił tam za max 27500 pln czyli za jakieś 6700 euro yikes.gifyikes.gifyikes.gif

też tak chcę food.gif dawaj namiary od niego na ten komis w holandii food.gif

Napisano

<lol> jak chcesz moge dac Ci namiary na Pana smile.gif tylko od ojca wezmne wink.gif

Napisano

> jak chcesz moge dac Ci namiary na Pana tylko od ojca wezmne

mój dobry wujo szuka auta (niekoniecznie opel) i chciałbym aby dokonał dobrego zakupu. Czy to był komis w holandii, czy giełda czy wogóle od kogośz domu kupił ten handlarz ? Jesli to komis to moze jakieś www załatwisz od tego typa ? jakby co to wal na priv.

Tak wogole to oby dobrze Wam się auto sprawowało i nie była to jakaś mina, bo cena jest aż nierealna. Sam niedawno czegoś podobnego szukałem, tyle że w DE, to za 8-9 tys euro się AIII diesele zaczynały i często jeszcze to były parchy. Powyżej 10 zaczynaly się przyzwoite egzemplarze.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.