Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Konsola Środkowa Astra G porysowana

Featured Replies

Napisano

Witam

Posiadam astra G z 99 i konsola Środkowa, w której są mocowane pokrętła nawiewu jest dosyć porysowana(w takim stanie już kupiona astra). Przyznam, że jest wykonana z dosyć delikatnego plastyku. Lekko przejade paznkokciem i widoczna rysa. Nawet zapach, który zamocowany jest do kratki nawiewu a spiera się na konsoli porysował ją.

Czy te konsole ogólnie są takie delikatne czy mi się trafiło?

Pozdrawiam

Napisano

Mam to samo w górnej części konsoli (obejmującej nawiewy i wyświetlacz), bo w dolnej mam drewno. Zewnętrzna powłoka matowa (ten natrysk) łatwo się zdrapuje i spod niej wyłazi czarny, gładki plastyk. Ja Myślę, że ta powłoka została uszkodzona przez nagrzewanie w lecie, a może zniszczyły ją promienie UV...

Pozdr.

Napisano

Mam rocznik '99 i konsola również w części drewniana (raczej drewnopodobna-montaż fabryczny). U mnie nic się nie łuszczy, odchodzi czy też rysuje. Myślę, że nie jest to regułą tylko zależy od czegoś tam np. tak jak piszesz długiego parkowania w nasłonecznionym miejscu.

Napisano

> U mnie nic się nie łuszczy,

> odchodzi czy też rysuje.

Sprawdzałeś paznokciem? U mnie też samo, czy podczas mycia nie odchodzi, ale paznokciem ta cienka warstewka odchodzi... Pozdr.

Napisano

> Sprawdzałeś paznokciem? U mnie też samo, czy podczas mycia nie

> odchodzi, ale paznokciem ta cienka warstewka odchodzi... Pozdr.

Nie sprawdzałem i tym bardziej teraz nie będę już sprawdzał smile.gif. Chodziło mi o to,że nie widać aby ta warstwa sama odchodziła tzn. nie widać np. łuszczenia spowodowanego wiekiem (dlatego podałem rocznik) czy też myciem/nabłyszczaniem. Po prostu wygląda bez zarzutu co nie znaczy, że w końcu coś się z czasem nie ujawni.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.