Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odszkodowania po raz......

Featured Replies

Napisano

Mam takie pytanie....posiadam pełny pakiet oc ac nw czy w ramach tego pakietu jest możliwe pokrycie kosztów uszkodzenia drzwi ponieważ ktoś życzliwy potraktował mi seja drzwiami swojego auta. Co prawda ja wcześniej sam je doprawiłem o słupek i suma sumaru moje doknanie są bardziej widoczne no ale.... tak samo druga sprawa. Na masce zderzaku najprawdopodobniej źle położono lakier bo mi caly klar schodzi. Od malowania minal rok wiec okres gwarancji poszedł się kochać smile.gif . Po drugie to zaklad znajomego więc i niebardzo chce mi się wykłucać bo chłop się starał załatwiał papiery, pisał odwołania o wyższą wyplate itp itd....

Dodam że sej jest pomalowany na kameleona więc koszta nie małe i nie uśmiecha mi się becelować na to z własnej kieszeni. Proszę o radę. Jak bede miał fantazję to porobie fotki

Napisano

idziesz i mówisz, że ktoś Ci auto przyhaczył na parkingu i jedziesz z AC tylko wtedy tracisz zniżki

Napisano
  • Autor

zastanawiam się więc co bardziej się oplaci czy samemu pomalować czy taniej wyjdzie roznica w znizce za ubezpieczenie

Napisano

> zastanawiam się więc co bardziej się oplaci czy samemu pomalować czy

> taniej wyjdzie roznica w znizce za ubezpieczenie

mysle ze lepiej z ac zrobic, stracisz wkoncu tylko 10% znizki a nie cala, ale dla pewnosci mozesz przejsc sie do ubezpoieczyciela i zapytac jak sprawa wyglada ok.gif

Napisano

10% lub wiecej, zaleznie od ceny naprawy. Musisz sie swojego ubezpieczyciela zapytac jakie maja przedzialy kwotowe.

Napisano

> zastanawiam się więc co bardziej się oplaci czy samemu pomalować czy

> taniej wyjdzie roznica w znizce za ubezpieczenie

najlepiej pogadać z ubezpieczycielem i lakiernikiem/blacharzem ale w końcu po to się płaci tym złodziejom grinser006.gif żeby z tego szło cokolwiek.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.