Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gdzie mogę dostać fragmenty samoregulatorow hamulca?

Featured Replies

Napisano

Zwariuje przez to dziadostfo. Nigdzie tego nie moge kupic w serwisie chora cena. Lewy samoregulator mam komlpetny ale z prawego ostał mi się tylko ten trzpień w kształcie widełek i to jeszcze troche zryty. Nie wiem czy poprzedni mechanik źle coś założył czy jak ale oba się rozleciały zaraz po tym jak kupiłem auto, słyszałem dzwonienie najpierw w jednym kole a później w drugim, z tym że w tym drugim to już zaraz po tym jak auto kupiłem nie miałem kompletnego samoregulatora. W sumie to potrzebował bym tylko "dwóch blaszek i drucika". Sprężynek mam pełno. Wiec gdzie to kupić? Albo całość w rozsądnej cenie, może być sklep internetowy.

Chodzi dokładnie o to:

http://img87.imageshack.us/my.php?image=36275587.jpg

Oraz o to:

http://img210.imageshack.us/my.php?image=31664791.jpg

Niby drobiazg ale bez tego nie poskładam hamulca, w pietnastu sklepach juz chyba bylem, nie maja tego na hurtowniach, na szrotach tez nie ma, a na jednym jest ale powiedzieli ze moga sprzedac tylko cala belke i to za kilka stówek... No bez jaj dla dwoch blaszek i drucika... Co byście zrobili na moim miejscu?

Napisano

proponuje allegro i kontakt z osobami sprzedajacymi astry na części - pare lat temu tak robiłem i wszystko dostałem ok.gif

Napisano

Jeśli sdn/htb to za 50+koszty wysyłki mogę Ci sprzedać poprzez allegro. Więcej priv.

Napisano

kup od matiza... pasują, sprawdzone...

pozdro

Napisano

Niedawno wywalilem te wlaśnie elementy na zlom, bo wymieniony byl caly samoregulator...moze znajde, jak pogrzebie jutro w beczce...

Pozdrawiam

Napisano

Chyba już będę miał nowe, tak więc dziękuję wam za informacje. Co do stron internetowych to problem był w tym że nie mogłem nic ciekawego znaleźć bo nazwa "samoregulator hamulca" często jest inna np popularniejsza nazwa dla tego elementu w cennikach sklepów to "rozpieracz szczęk" np tutaj taki jest:

http://www.daewoo.win.pl/eshop/view_product.php?product=180

Ale mniejsza o zakupy internetowe tego samoregulatora, większy problem w tych blaszkach zęby były i do tego odpowiedne (bo regulatory to niby mam). Ważniejsze że poddaliście mi super pomysły na przeróżne części jakich potrzebuję a których w mojej okolicy nie mogę dostać...

Tak więc dziękuję za odpowiedzi smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.