Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wymiana tłumnika środkowego, brak możliwośc kupna :>

Featured Replies

Napisano

Witam, moje auto za głośno chodzi z przyczyn: Tłumik końcowy sportowy, Tłumik środkowy wykonany własnoręcznie, Brak katalizatora.

Chce wymienić Tłumik środkowy na org. w celu ucieszenia go trochę, ale nigdzie nie mogę go dostać :/ Nawet nie mam nr. katalogowego slinka.gif

Ma ktoś jakieś info na temat ukł wydechowego do HGT?

Napisano

> Ma ktoś jakieś info na temat ukł wydechowego do HGT?

Napewno środkowy tłumik do Hgt produkuje firma Walker. Ja mam taki u siebie od 4 lat i jest ok (jak narazie). O ile dobrze pamiętam to nie kosztował też zbyt dużo.

Napisano
  • Autor

okej dzięki, własnie zamówiłem z tej firmy, koszt 150zł wink.gif

tylko teraz zastanawia mnie czy mimo to przejdzie przegląd jak mam tłumik sportowy, org. środkowy, brak kata slinka.gif

Napisano

> okej dzięki, własnie zamówiłem z tej firmy, koszt 150zł

> tylko teraz zastanawia mnie czy mimo to przejdzie przegląd jak mam

> tłumik sportowy, org. środkowy, brak kata

najprościej będzie jak pojedziesz i się przekonasz ok.gif wszystko zalezy od stopnia rozgarnięcia albo i nierozgarnięcia diagnosty, od jego dociekliwości i służbistycznej natury

Napisano
  • Autor

no tak wink.gif

a jeszcze jedno pytanie, koszt przeglądu 100zł, jeśli go nie przejde musze płacić? czy jak to jest?

Napisano

> no tak

> a jeszcze jedno pytanie, koszt przeglądu 100zł, jeśli go nie przejde

> musze płacić? czy jak to jest?

Jak nie podbije to nie płacisz

Ja miałem diody w postojówkach białe ale dawały niebieskie światło...pojechałem na przeglad i pytam: "podbije mi pan przegląd z ledami? a on mi na to: jak nie podbije to wymieni pan na zwykłe i wtedy pan przyjedzie, a po przeglądzie wymieni pan je znowu...prosze zaczekać...no i podbił.

Napisano

> Jak nie podbije to nie płacisz

Mnie nie podbili rok temu dowodu, ale zapłacić musiałem. 162 - mam gaza.

Napisano

Jak robiłem przegląd to trafiłem na służbistę, który dokładnie przebadał mojego kropka (łącznie z gaśnicą i trójkątem) i znalazł, opony. Jedna opona zimówka miała trochę mało bieżnika (wiedziałem, że to ich ostatni sezon), niestety nie podbił mi przeglądu a za niego musiałem zapłacić 98+1 PLN i dostałem przedłużenie przeglądu na tydzień aby wymienić opony. Po ponownym przyjechaniu musiałem tylko dopłacić 20 PLN za sprawdzenie statnu ogumienia (kwota ta była wcześniej podana na formularzu jaki dostałem z przedłużeniem przeglądu o tydzień).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.