Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

aisan przerywa...

Featured Replies

Napisano

witam, mam taki problem... nie wiem od czego to jest zalezne... raz wystepuje a raz nie... a mianowicie jadac, samochod przerywa... mam aisana i z poczatku myslalem ze to wina wezykow.. powymienialem je... jakis czas bylo dobrze ale po jakis czasie znowu to samo... posprawdzalem wezyki niektore przycialem bo byly sparciale... czy to moze byc problem innego gatunku?? czy tych cholernych wezykow? ...podam przykad kiedy najczesciej te przerwania wystepuja... zazwyczaj ciagne na trojce do 80km/h i wrzucam 4.... jezeli jade przykladowo 60 km/h i wrzuce 4 bieg one najczesciej wystepuja...

Napisano
  • Autor

raczej nie ma znaczenie tak i tak smile.gif ...dwa zostawilem bo nie mialem jako takiego dojscia smile.gif ciezko bylo lape wsadzic... ale spradzalem je i sa ok

Napisano
Częsta przypadłość aisana, krótko mówiąc TTTM i ja też tak miałem, wystąpiło to u mnie jak zalałem paliwo na chrzczonej stacji, od tamego czasu tylko i wyłącznie schell sporadycznie BP
Napisano
  • Autor

a jezeli to by wystepowalo tylko gdy silnik jest nienagrzany to co moze byc nie tak?

Napisano

> Częsta przypadłość aisana, krótko mówiąc TTTM i ja też tak miałem,

> wystąpiło to u mnie jak zalałem paliwo na chrzczonej stacji, od

> tamego czasu tylko i wyłącznie schell sporadycznie BP

Kolega który robi na schell-u mówił mi ze wszytkie paliwa (oprucz v power ) są orlenowskie .

Napisano

> a jezeli to by wystepowalo tylko gdy silnik jest nienagrzany to co

> moze byc nie tak?

jak silnik jest nienagrzany to czasem tak szarpie na niższych obrotach, w agencie zwłaszcza bo ma mało mocy

możesz spróbować wymienić te pozostałe wężyki (troche wymaga gimnastyki palców ale da się)

a jak paliwo kiepskie to zalać lepszym i możesz dolać troche denaturatu do benzyny... może coś pomoże;)

Napisano

> witam, mam taki problem... nie wiem od czego to jest zalezne... raz

> wystepuje a raz nie... a mianowicie jadac, samochod przerywa...

> mam aisana i z poczatku myslalem ze to wina wezykow..

> powymienialem je... jakis czas bylo dobrze ale po jakis czasie

> znowu to samo... posprawdzalem wezyki niektore przycialem bo

> byly sparciale... czy to moze byc problem innego gatunku?? czy

> tych cholernych wezykow? ...podam przykad kiedy najczesciej te

> przerwania wystepuja... zazwyczaj ciagne na trojce do 80km/h i

> wrzucam 4.... jezeli jade przykladowo 60 km/h i wrzuce 4 bieg

> one najczesciej wystepuja...

może woda w paliwie wlej stp dobry preparat

Napisano

U mnie podobnie było jak przewód do czujnika położenia wału się przerwał ok.gif Proponuje sprawdzić, mój się przetopił od kolektora

Napisano
  • Autor

co do paliwa to nie wiem... ostatnio caly czas jezdzilem na v-powerze smile.gif ...chociaz moze ten preparat cos pomoze? pod mache tez warto zajrzec ale poki co pogoda nie sprzyja naprawom na powietrzu zeby.GIF

Napisano

a więc jak otworzysz maskę i popatrzysz na obudowę gaźnika to zobaczysz dwie złączki. jedna to wspomniany czujnik położenia wału, a druga to przewody od czujnika biegu jałowego.

i właśnie te kable mogą nie łączyć.. oczywiście nie koniecznie w tych kostkach. mogą być przerwane gdzie indziej..

pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.