Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mamy takich "kierowcow".

Featured Replies

Napisano

> Ale mamy debilow...

> klik

o co tam poszło?? yikes.gif

Napisano
  • Autor

> o co tam poszło??

niewiem.gif Domyslam sie, ze ta kobieta z mazdy miala wypadek z autem z tylu i czekaly na drogowke... A ten co z Lady chcial tam koniecznie przejechac...

Ale to tylko moje pomysly wink.gif

Napisano

> Ale mamy debilow...

> klik

jednak to dziki kraj jest - sorki ale to szczyt kretynizmu i głupoty a ponad wszystko brak elementranych zasad i kultury

Napisano
  • Autor

> jednak to dziki kraj jest - sorki ale to szczyt kretynizmu i głupoty

> a ponad wszystko brak elementranych zasad i kultury

Wlasnie mamy to, na co zalugujemy... sciana.gif

Napisano

> Wlasnie mamy to, na co zalugujemy...

Nie martw się, w polsce jest podobnie. Jak to mówią "głupich nie sieją a jednak wszędzie są"

Napisano

> Ale mamy debilow...

> klik

na miejscu tego młodego zachowałbym sie na początku podobnie ale po pierwszej probie wjechania we mnie kobiete i moje auto wytargalbym goscia z auta na zbity pysk az ktos by mnie odciagnal

Napisano

> na miejscu tego młodego zachowałbym sie na początku podobnie ale po

> pierwszej probie wjechania we mnie kobiete i moje auto

> wytargalbym goscia z auta na zbity pysk az ktos by mnie

> odciagnal

i właśnie tu jest problem, nie tak cywilizowany człowiek powinien postaspić (wywołał byś jeszcze większą agresje z jego strony i tyle)- powinieneś najpierw próbować mimo wszystko się z nim dogadać, zaproponować, że mu kupisz flaszke itd. INTELIGENCJA ZAWSZE WYGRYWA, wyjąć mu kluczyki schować (miał ku temu okazję) i dzwonić po policję - Koniec

miałem ostatnio ciekawe przeżycie, idę sobie osiedlem, a tu 4 oprychów chce mnie bić dla rozrywki, już bym dostał i to pewnie nie mało ale zagaiłem czy znają Waldka oni na to, że nie, no to ja czy znają grubego - oni że nie, no to ja dalej czy znają Artura oni że tak- oczywiście imiona wymieniałem przypadkowo - no to mówie, że znajomymi jesteśmy i możemy sie napić razem piwka ale, że nie mam czasu do dam na piwko - postawiłem piwko i po sprawie.

Jako, że kolesie stoją tam często zgłosiłem anonimowo (nie mam czasu godzinami zeznawać) na policję, że w tym miejscu jakieś oprych zaczepiaja ludzi...

zysk jest taki, że jestem cały...

Napisano

czytaj uwazniej-napisalem ze PO pierwszej probie rozjechania przez tego goscia bym go wytargal z auta i walil az ktos by mnie odciagnal (taki juz jestem - bardzo cierpliwy, do pewnego punktu, do przekroczenia pewnej granicy-potem zaslepiony)

niestety zycie mnie nauczylo-ze jezeli chchesz byc dobrze zrozumiamy przez kolesia o pokroju taboretu-inteligencja to za malo-(tzn zalezy co chcesz uzyskac-spokoj i poczucie wyzszosci, czy swiety spokoj raz na zawsze i swiadomosc, ze moze koles sie czegos nauczyl)-musisz "mówić językiem tego gościa", żeby cię zrozumiał

ma to swoje dobre strony-pokazujesz rzadko, bardzo rzadko swoje drugie oblicze-ale jak juz pokazesz masz spokoj na bardzo dlugi czas

sytacja nr dwa-no comments: na piwo i tak jestes w plecy, ale nie bylem w podobnej sytuacji wiec nie wiem jak bym sie zachowal kiedy siły wyglądały by 4-kontra 1

Napisano

> czytaj uwazniej-napisalem ze PO pierwszej probie rozjechania przez

> tego goscia bym go wytargal z auta i walil az ktos by mnie

> odciagnal (taki juz jestem - bardzo cierpliwy, do pewnego

> punktu, do przekroczenia pewnej granicy-potem zaslepiony)

> niestety zycie mnie nauczylo-ze jezeli chchesz byc dobrze zrozumiamy

> przez kolesia o pokroju taboretu-inteligencja to za malo-(tzn

> zalezy co chcesz uzyskac-spokoj i poczucie wyzszosci, czy swiety

> spokoj raz na zawsze i swiadomosc, ze moze koles sie czegos

> nauczyl)-musisz "mówić językiem tego gościa", żeby cię zrozumiał

> ma to swoje dobre strony-pokazujesz rzadko, bardzo rzadko swoje

> drugie oblicze-ale jak juz pokazesz masz spokoj na bardzo dlugi

> czas

> sytacja nr dwa-no comments: na piwo i tak jestes w plecy, ale nie

> bylem w podobnej sytuacji wiec nie wiem jak bym sie zachowal

> kiedy siły wyglądały by 4-kontra 1

Ok, ok piszę tylko, że przemoc rodzi przemoc i już...

Napisano
  • Autor

> Ok, ok piszę tylko, że przemoc rodzi przemoc i już...

Tez tak uwazam, ale tego kolesia z Lady chyba do psyhiatry trzeba bylo zawiezc, a dla tego trzeba tylko przemoc tuk.gif

Napisano

> Tez tak uwazam, ale tego kolesia z Lady chyba do psyhiatry trzeba

> bylo zawiezc, a dla tego trzeba tylko przemoc

Mam nadzieje że dzięki zapisowi z kamery, gościa zdjęli i posadzili, bo to sie kwalifikuje do bezwarunkowej odsiadki

Napisano

ja oczywiście nie bronie tego gościa z łady bo trochę mu odbiło, ale czy z drugiej strony zachowanie tamatych użytkowników było w 100% ok. Jezeli była to stłuczka i nie było rannych a wszystko wskazuje na ze tak było to powinni w pierwszej kolejności zjechac na pobocze i tam czekac na policje a nie tarasowac drogi innym kierowcom. kierowca lady chciał przejechac a tu mu mówia ze nie da rady bo własnie mielismy stłuczkę i nie odjedziemy bo czekamy na policje(czas czekania w sytuacji gdy nie ma rannych to ok 1 godz)a on nie ma mozliwości inaczej pojechac, no to mial prawo sie zdenerwować. Oczywiscie jego reakcja nie była adekwatna do sytuacji i tu przesadził, ale nie obwiniajcie go tak bezkrytycznie.

Napisano
  • Autor

> ja oczywiście nie bronie tego gościa z łady bo trochę mu odbiło, ale

> czy z drugiej strony zachowanie tamatych użytkowników było w

> 100% ok. Jezeli była to stłuczka i nie było rannych a wszystko

> wskazuje na ze tak było to powinni w pierwszej kolejności

> zjechac na pobocze i tam czekac na policje a nie tarasowac drogi innym kierowcom...

Moze w Polsce tak jest, ale nie u nas frown.gif . U nas nie wolno odjechac, bo wtedy bedziesz winny nono.gif Bzdury, ale tak jest frown.gif

Napisano

oczywiście nie wolno odjechać tylko zjechać aby udrożnic przejazd innym uczestnikom ruchy, jeżeli sie tego nie zrobi to policjant w pierwszej kolejności może wypisac mandat za utrudnianie ruchu a potem zapyta o zdarzenie. Jeżeli u was tak jest ze nawet mimo stłuczki niewolno zjechac na bok by inni mogli jechac to troche to dziwne ale zmienia postac rzeczy z tym kierowca lady.

Napisano
  • Autor

Jeżeli u was tak jest ze nawet mimo

> stłuczki niewolno zjechac na bok by inni mogli jechac to troche

> to dziwne ale zmienia postac rzeczy z tym kierowca lady.

No, wlasnie. wink.gif A jeszcze, mamy ciekawostke, jezeli kierowca ma ubezpieczony samochod i naprzyklad zaczepil jakiegos slupa, albo zwierza, to musi dzwonic na polisje, i czekac az przyjada. angryfire.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.