Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wymieniłem przełącznik zespolony

Featured Replies

Napisano

W koncu wymieniłem i to sam. Kupiłem uzywke na allego za 100 pln, ktora okazała się padaką. Kase odzyskałem spowrotem i kupiłem nóweczke oryginalną (magnetti marelli) w http://www.auto-sam.pl/ . Na przesyłke czekałem 2 tygodnie ale cena była rewelacyjna! 270 pln!

Napisano

Dzwonilem, chcialem zamowic - gosc podaje cene fiata ...ponad 700 stow yikes.gif za ktora moglbym nabyc przelacznik. Na informacje o zakupie kolegi z forum przelacznika w cenie 270 pln z przesylka, sprzedawca konkretnie zaczal krecic. O szczegolach pisal nie bede. Namawiaja ludzi na drozsze czesci a jesli kupujacy zgodzi sie na ta propozycje kupuje towar z kilkukrotna przebitka angryfire.gif NIE POLECAM auto-sam http://www.auto-sam.pl/ i juz nigdy nie skorzystam z ich sklepu

Napisano

jak tu jednak na forum czytam....

wielu sobie chwali.....

a więc gdzie leży prawda?????

Napisano

Gosc oddzwonil i podal cene 360. Gdybym siedzial cicho propozycja stanelaby na oryginale wartym ponad 700. Moze trafilem na cwanego sprzedawce ?

Napisano

Czy przelacznik ktory kupiles byl zakupiony na innych zasadach ? do jakiego byl rocznika, z poduszka, ze wspomaganiem ?

Napisano
  • Autor

> Czy przelacznik ktory kupiles byl zakupiony na innych zasadach ? do

> jakiego byl rocznika, z poduszka, ze wspomaganiem ?

Zasady jak dla każdego, o tym sklepie dowiedziałem sie z tego forum, zadzwoniłem i podali mi taką cene. Sam byłem w szoku. Rocznik bravolota '97, airbag i wspomaganie (choć nie wiem czy wspomaganie ma tu jakies znaczenie). Moze bylem milionowym klientem?? claps.gif

275572451-009.jpg

post-26103-14352465120121_thumb.jpg

Napisano

Mi powiedzieli, ze cena jaka dostales (gosc pamietal ze sprzedawal Ci taki przelacznik) byla stara cena. Kiedy zamowili Ci przelacznik byl w starej cenie ale kiedy przyszly okazalo sie ze sa o 100 drozsze. Zeby nie robic klientowi niespodzianki wyslali Ci przelacznik po wczesniej ustalonej cenie. Taka informacje dostalem... Teraz jest on za 360 pln. Nagle stowka drozej ?

Napisano
  • Autor

> Mi powiedzieli, ze cena jaka dostales (gosc pamietal ze sprzedawal Ci

> taki przelacznik) byla stara cena. Kiedy zamowili Ci przelacznik

> byl w starej cenie ale kiedy przyszly okazalo sie ze sa o 100

> drozsze. Zeby nie robic klientowi niespodzianki wyslali Ci

> przelacznik po wczesniej ustalonej cenie. Taka informacje

> dostalem... Teraz jest on za 360 pln. Nagle stowka drozej ?

Historia była taka, że mowili cos ze teraz mają 100 zł drozej ale nie dlatego ze cena się zmieniła lecz pomylili sie podając mi wczesniej cene. Nie wnikałem w szczgóły i powiedziałem im ze za 350 nie biore, wiec wysłali mi za 270. Ot co

Napisano

Widocznie sprzedajac za 270 tez zarobia. Zadzwonie i utarguje cene zlosnik.gif Nie zmienia to jednak faktu, ze koles nakrecil przez sluchawke i to bardzo... - czytaj kilka pieter nizej

Napisano
  • Autor

> Widocznie sprzedajac za 270 tez zarobia. Zadzwonie i utarguje cene

> Nie zmienia to jednak faktu, ze koles nakrecil przez sluchawke i

> to bardzo... - czytaj kilka pieter nizej

No wlasnie czytalem, 700 pln to troche chore, o taką kwote nie mozna sie mylić. Też mi się wydaje ze oni coś świrują z tymi cenami. Życze powodzenia w targowaniu. Napisz jak bylo. Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.