Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Felga Abarth

Featured Replies

Napisano

opona na pewno wejdzie bez żadnych problemów na felgę

Napisano
  • Autor

To ze na felge wbije to wiem tylko chodzi mi o to czy mi nie bedzie tarło, zle to napisałem sry. Czemu mam zdjac dystanse jak mam tylko z tylu? Jak zdejme to oponka powinna byc blizej bebechow tak wynika z mojego rozumowania. Zastanawiem sie jak bedzie z przodu ma ktos taka opcje?

Napisano

Wiem co miałeś na myśli ... właśnie dlatego musisz zdjąć dystanse z tyłu, że przy tej szerokości i średnicy opony będzie tarło o nadkole. Mam te felgi, poprzednio z oponami 175/50 i dystansami przód 13 tył 10 mm ... po założeniu 185/50 (a więc mniejszych od tych o które pytasz) musiałem zdjąć dystanse z tyłu bo przycierało na nierównościach ... paskudny, stresujący dźwięk i brzydko niszczy bok opony cfaniaczek.gif

Napisano

ja zakładam teraz na felgę 6 cali oponę 185/50/14 dystans 10

i powiem że przy pełnym obciążeniu na środku nadkola co jest ten rant może przycierać

Napisano
  • Autor

Heh bardziej bałem sie obcierania o te bebechy wewnatrz nadkola albo w sprezyne niz na zewnetrznej stronie. Bo tam malo miejsca bylo do sprezynki. ale jak mowisz ze wchodzi ;D to dobrze ciekawe jak to bedzie wygladac zlosnik.gif bo teraz mam 175/50 wyglada miod tylko ze łyse juz:( a nowki to chyba z ta cena im sie zle cyferki powstawiały ^^

Napisano

zobacz u siebie jak to będzie

odkręć amorek z tyłu wyjmij sprężynę załóż koło wejdź sobie do kanału a ktoś niech Ci targa koło do góry i zobaczysz co gdzie i ile luzu masz zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.