Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pomoc w montażu felg

Featured Replies

Napisano

Potrzebuje pomocy/fachowej porady.

Mam takie felgi

th_593085823.jpg

rozstaw 4x98 5' szer. 175/60 opona nie wiem jakie ET do tego dystans 10mm i nie potrafie przykrecic tego na dlugie sruby, bylem w kilku wulkanizacjach i nigdzie nie potrafili niczego dopasowac. Ma ktos takie fele zalozone? W jaki sposob? bez dystansu beda obcierac o wszystko co mozliwe wiec wyciagniecie dystansu nie wchodzi w gre raczej.. moze węższe dystanse zdaja egzamin?

Napisano

> Potrzebuje pomocy/fachowej porady.

> Mam takie felgi

> rozstaw 4x98 5' szer. 175/60 opona nie wiem jakie ET do tego dystans

> 10mm i nie potrafie przykrecic tego na dlugie sruby, bylem w

> kilku wulkanizacjach i nigdzie nie potrafili niczego dopasowac.

> Ma ktos takie fele zalozone? W jaki sposob? bez dystansu beda

> obcierac o wszystko co mozliwe wiec wyciagniecie dystansu nie

> wchodzi w gre raczej.. moze węższe dystanse zdaja egzamin?

ciezko mi uwierzyc ze bez dystansu tra o wszystko.. ale mozliwe .. zalezy od ET .. ET powinienes miec wybite na feldze wiec podanie go ulatwilo by nam sprawe wink.gif.. co do montazu .. jesli rozstaw to 4x98 to wystarcza dlugie sruby do alu np od poldka.. jesli mnie pamiec nie myli to dlugosc 35 czy 38 mm ... a chyba z trucka sa jeszcze dluzsze.,.. zapewne koledzyh mnie poprawia zlosnik.gif i nie ma opcji zeby tego nie skrecic ok.gif

Napisano
  • Autor

postaram sie na jutro sprawdzic osadzenie ale mam juz dosyc kombinacji. moze jest ktos chetny na wymiane dystansow?

Napisano

> ET 29

Przy takim osadzeniu powinno byc OK... sam probowales zakladac te felgi czy Ci powiedzieli tylko ze nie da rady?

Napisano

Przy takim et plus ten dystans przy oponie o takim profilu może przycierać no.gif Jaki masz amor?Załóż gumy usztywniające, może to rozwiąże problem wink.gif

Napisano

Przy takim ET nie ma prawa nic obcierać. Może to opona trze o "wszystko" bo 175/60 to niezły balon cfaniaczek.gif. Czy z dystansem czy bez 5" nie może nigdzie trzeć skromny.gif

Napisano

ja mam takie same kola i opony,

to prawda z tylu bedzie przycierac o nadkola ( ja mialem zawias -50) a z przodu mam 15 mm dystansu i przyciera tylko na pelnym skrecie w lewo. Bez dystansu musi ta felga wejsc bo tez tak jezdzilem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.