Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

astra F wersja club

Featured Replies

Napisano

posiadam astre 1.6 8v kombi wersja club 1997r yay.gif czy ktos wie czym ona sie rozni od innych jakies parametry czy wyposazenie dziekuje z gory za info bbq.gif

Napisano

> posiadam astre 1.6 8v kombi wersja club 1997r czy ktos wie czym ona

> sie rozni od innych jakies parametry czy wyposazenie dziekuje z

> gory za info

ZTCP to wersja Club była bogatsza od zwykłej o m. in. obrotomierz i fotele kubełkowe (w Kadett'cie były produkcji Recaro).

Napisano

Też mam Cluba i nie mam foteli kubełkowych ani obrotka za to mam szyby atermiczne, schowek zamykany na kluczyk, siedzisko fotela regulowane góra-dół, pompowane tylne zawieszenie. U któregoś z ubezpieczycieli na stronie jak podałem model Astry to automatycznie wyskoczyło mi wyposażenie dotyczące wersji Club. Co to był za ubezpieczyciel tego nie pamiętam frown.gif

Napisano

> Też mam Cluba i nie mam foteli kubełkowych ani obrotka za to mam

> szyby atermiczne, schowek zamykany na kluczyk, siedzisko fotela

> regulowane góra-dół, pompowane tylne zawieszenie. U któregoś z

> ubezpieczycieli na stronie jak podałem model Astry to

> automatycznie wyskoczyło mi wyposażenie dotyczące wersji Club.

> Co to był za ubezpieczyciel tego nie pamiętam

Widocznie to jest zależne jak kto zamawiał w salonie swojego Opla.

Ale co to jest to pompowane zawieszenie? Jeszcze w żadnym oplu się z tym nie spotkałem niewiem.gif

Napisano

> Widocznie to jest zależne jak kto zamawiał w salonie swojego Opla.

> Ale co to jest to pompowane zawieszenie? Jeszcze w żadnym oplu się z

> tym nie spotkałem

Zawieszenie NIVO montowane było tylko w nadwoziu kombi z tyłu. W bagażniku jest wentyl, przez który dopompowuje się powietrze i odwrotnie.

Napisano

Są to amortyzatory olejowe ale z miechem powietrznym, który służy do niwelowania nadwozia czyli innymi słowy jak doładujesz towaru i tył ci przysiądzie to w bagażniku w podłodze po prawej stronie przy lampie masz zaworek taki sam jak w kole i pompką do kół pompujesz miechy w amorku coby tyłeczek Astry się podniósł i nie szorował po asfalcie. Takie zawieszenie miałem w Omedze Club a teraz mam w Astrze Club.

Napisano

Ale trzeba dodać, że te pompowane amorki są cholernie drogie i w większości wypadków są wymieniane na zwykłe więc ten bajer nie koniecznie musi działać.

Mam cluba i mam takie oto dodatki:

halogeny, kubełkowe fotele, obrotomierz, szyberdach, regulowany fotel kierowcy we wszystkich płaszczyznach, pompowane amorki które dawno nie są pompowane wink.gif i to chyba tyle. Aha i mam TID-a

Napisano

> Ale trzeba dodać, że te pompowane amorki są cholernie drogie i w

> większości wypadków są wymieniane na zwykłe więc ten bajer nie

> koniecznie musi działać.

To prawda. We wszystkich Oplach z Nivomatem, z jakimi mialem do czynienia, urzadzenie to nie dzialalo (amortyzatory byly juz podmienione na zwykle).

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

to moje amorki juz sa pewnie wymienione ja mam kubelkowe siedzenia regolowane tez we wszystkich plaszczyznach klima halogeny elektryczne lusterka i podgrzewane,szyby el.reg swiatla obrotomierz przzednia szyba fotochromowa.To chyba niezle jak na 1997 rok cool.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.