Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotele z astry G do F?

Featured Replies

Napisano

Witam

Do sie założyć fotele z G fo F?Jesli tak to dużo przeróbek,mój kierowcy niestety jest w nienajlepszym stanie i chetnie kupił bym coś ciekawego.

pzd

Napisano

> UP

> Nikt nie robił ,nikt nie słyszał?

Powiem tak... Miałem F i miałem G... I fotele z G to... G zlosnik.gif Jak dla mnie efkowe są o wiele wygodniejsze, szczególnie na długie trasy. Potwierdza to sporo osób, które użytkowało oba auta... Jak chcesz max komfort połączony z fajnym wyglądem, to szukaj fabrycznych pseudokubełków z Calibry - jak jeszcze trafisz pompowaną wersję (póki co widziałem takie fotele tylko w mojej zlosnik.gif ), to każda daleka trasa będzie przyjemnością smile.gif

Napisano

Recaro z wersji np. Club sa swietne, twardosc odpowiednia i trzymanie boczne eleganckie grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Recaro z wersji np. Club sa swietne, twardosc odpowiednia i trzymanie

> boczne eleganckie

Miałem Recaro ,w mojej GT orginalne ,na miasto dobre ,na trase niestety dupsko boli rotfl.gifrotfl.gif,troche sie człowiek męczy jadąc gdzieś dalej,że już nie wspomne że jak kogoś starszego wiozłem nie raz musiałem wysiadać żeby mu pomoć wysiąść....

Chce zmienić po mój jest połamany i nie trzyma,a fotele z G wydawały mi sie ,,optycznie''ładniejsze,druga sprawa że można mnie wyrobione kupić.

Jak wyglada sprawa z prowadnicą foteli rozstaw jest ten sam,pytam bo mam okazje kupić fotel kierowcy za 30zl.

pzd

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.