Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wymiana pasa przedniego

Featured Replies

Napisano

Musze wymienic pas przedni ale nie wiem jak sie za to zabrac czy jest jakos wspawany czy wkrecany moze ktos wie jak do tego sie zabrac mile widziana kazda pomoc a jeszcze z fotkami to byl by wypas cool.gif

Napisano

rozwiercasz zgrzewy lub cienkim przecinakiem rozcinasz i wspawujesz nowy/lepiej używany element, jeśli masz dostęp do zgrzewarki proponuję skorzystanie z tego narzędzia ........ jeśli nie masz doświadczenia w blacharce zleć zabawę komuś innemu, nowy element trzeba ustawić, zegrać z resztą .......

Napisano
  • Autor

czyli nic na sruby tylko spawanie tak , wtakim razie nie biore sie za to ,dzieki za podpowiedz confused.gif

Napisano

Potwierdzam opinie kolegi luxusa, pas przedni jest zgrzewany do reszty nadwozia, o wiele lepsza jest uzywka oryginalna niz nowy zamiennik. Przy mnie znajomy blacharz wymienial w Astrze kolegi pas przedni na nowy, komentarzy nie przytocze.

Pozdrawiam

Napisano

> Przy mnie znajomy blacharz wymienial w Astrze kolegi

> pas przedni na nowy, komentarzy nie przytocze.

To już teraz wiem dlaczego zielik już trzeci rok wzbrania się przed wymianą a pas leży i czeka grinser006.gifzlosnik.gif

Pozdroofka

Napisano

> To już teraz wiem dlaczego zielik już trzeci rok wzbrania się przed

> wymianą a pas leży i czeka

> Pozdroofka

zlosnik.gif

To nie tak...

Żona zaczęła jeździć do pracy kilka razy w miesiącu. Zastanawiam się jeszcze, czy nie wstawić starych reflektorów. hehe.gifgrinser006.gif

Napisano
  • Autor

Dziekuje za odpowiedzi mnie nie pasuja lampy za bardzo ,pod lampa po stronie kierowcy widac jak ktos naklikal jakiegos kleju czy cos wyglada ochydnie ale na zewnatrz ok, chyba tez na razie dam sobie spokoj z ta wymiana poczekam na lepsze czasy ha ha ha cool.gif

Napisano

Hehe - aż mi się przypomniała wymiana pasa przedniego u kumpla w almerze N15. Jako że u mnie w garażu zasilania brak jeździliśmy szlifierkami kątowymi z UPSów zlosnik.gif

Cięcia było sporo, ale chyba jeszcze więcej dopasowywania potem reszty elementów (maska, błotniki, lampy, grill)... Jednym słowem 'niewdzięczna' robota. Chociaż w sumie jak na warunki i umiejętności wyszło zaskakująco dobrze... nie licząc średnio ustawionych świateł - ale coś mi mówi że to znaczna zasługa lamp 'zamienników'... Tandetnie wykonane ale jakimś cudem z homologacją palacz.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.