Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Luzne lustro w reflektorze SC

Featured Replies

Napisano

Od dawna mam juz tak ze przy wkladaniu zarowki zawsze wszystko tam w srodku sie odczepi i wpadnie do srodka. Tak sie kiedys przyjrzalem i mam popekane takie biale plastiki do mocowania (takie jak na foto nr 1 tutaj http://www.dzida.republika.pl/manual4.htm ) i chyba dlatego to wypada i jest luzne tak ze moge calym lustrem ruszac i nie moge ustawic dobrze bo zaraz sie przekrzywi i raz swieci za nisko a raz za wysoko. Pytanie: czy mozna to przytwierdzic na jakis poxipol czy to mi w czyms zaszkodzi ??

Napisano

Przedewszystkim poxipol tego g. nie sklei. Będzie się rozklejać. Przerabiałem już klejenie tego badziewia o którym piszesz i najlepsza była zwykła kropelka + lekkie nadtopienie tego plasku lutownicą i zgrzanie go (ale to wymagało wyjęcia całego reflektora)

Napisano
  • Autor

> Przedewszystkim poxipol tego g. nie sklei. Będzie się rozklejać.

> Przerabiałem już klejenie tego badziewia o którym piszesz i

> najlepsza była zwykła kropelka + lekkie nadtopienie tego plasku

> lutownicą i zgrzanie go (ale to wymagało wyjęcia całego

> reflektora)

Ale mi nie chodzi o doklejanie tych łapek tylko zeby wkleic ta metalowa kulke w ten plastik. No chyba ze tez o tym mowisz . A nie przeszkadza to w niczym ? Dziala pozniej ta regulacja swiatel ??

Napisano

Wowisz o wklejeniu tej okraglej koncowki tych bialych pierdzidelek z 1 fot.? Jesli tak to chyba kiepski pomysl. Połaczenie tych bialych elementow z reflektorem nie moze byc sztywne.

Napisano

nie klej niczym tylko jedz do najblizszego fiata gdzie blacharke prowadzą, pogadaj z lakiernikami to dadzą Ci robita lampe, z której wyciągniesz to badziewo, następnie wyciąg reflektor, musisz ściagnąć silniczek i najlepiej rozwiercić tego połamanego zaczepa, zakładasz "nowy" i jest oki

Napisano
  • Autor

> nie klej niczym tylko jedz do najblizszego fiata gdzie blacharke

> prowadzą, pogadaj z lakiernikami to dadzą Ci robita lampe, z

> której wyciągniesz to badziewo, następnie wyciąg reflektor,

> musisz ściagnąć silniczek i najlepiej rozwiercić tego połamanego

> zaczepa, zakładasz "nowy" i jest oki

No w sumie dobry pomysl ale o tym nie pomyslalem a wkolo pelno lakiernikow i u jednego nawet pprzypadkiem widzialem seja z rozwalonym przodkiem. Dzieki!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.