Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Moja astra UMIERA :( co robić

Featured Replies

Napisano

Blacha się sypie okropnie, miałem naprawiać prawy próg i dziury w podłodze, niestety jakiś czas temu jeszcze jej pomogłem i zlikwidowałem prawa tylną lampę wgniatając trochę narożnik. No nic wszystko miało być do naprawy, tymczasem wczoraj jak wracałem do domu, wyrwało mi tylny lewy amortyzator jednym słowem MASAKRA.

Nie wiem czy nadal jest sens brac sie za remont, auto jest od nowości '93 w domu, silnik i reszta w zasadzie działa, na nowy średnio jest kasa.

Na dodatek miałem robić go w warsztacie i samemu jako pomocnik co by taniej było, ale facet ma teraz problemu i nie weźmie się za to.

Może ktoś się orientuje gdzie w okolicy Radzymina można by to ewentualnie zrobić na podobnych zasadach.

Napisano

Jezeli "buda" jest juz w takim stanie, to bym tego nie naprawiał. Lepiej chyba kupic jakiegos bez prawa rej i wiesz co dalej. Jak masz juz zawieszenie zgnite to jest niebezpieczne, po naprawie za kilka miesiecy dalej cos wyjdzie.

Napisano

Jesli amortyzatory "wchodza do srodka", to raczej nadwozie jest w fatalnym stanie. Moj 93 ma zdrowe newralgiczne punkty zawieszenia (oprocz standardowej wymiany progow i tylnych nadkoli-zrobione i zakonserwowane-koszt wyszedl spory, ale nie zaluje...) oraz zdrowa podloge. W Twoim przypadku nie ma sensu ratowac nadwozia...

Pozdrawiam

Napisano

Jeśli to kombi, to normą jest urywanie się tylnych amorów, tym bym się nie przejmował. Kup dobrą Astrę z fajną budą i ewentualnie poskładaj jedną z dwóch.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.