Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pioneer 6300??

Featured Replies

Napisano

Kumpel napisał mi że ma do sprzedania pioniera 6300 na cd z organicznym wyświetlaczem za 550 zł. Czy opłaca się to, ma ktoś takie, wie ktoś coś o nim bo na allegro nigdzie nie mogę znaleźć. I może ktoś wie jaki jest dokładny model?

Dzięki

Napisano

Ja kupilem za 620 DEH-P7700MP wiec zastanow sie czy sie oplaca. (legalny z gwara i paierami)

Pozdro

Napisano

no ok ale te nowe pionki to kiszka w porownaniu do tych starszych chodzi mi o modele 5700 6700 i 7700 ale i tak 550 to za drogo troche ale jak by kolega sposcil na 480 to juz bym brał jezeli wszystko z nim ok smile.gif

Napisano

> no ok ale te nowe pionki to kiszka w porownaniu do tych starszych

> chodzi mi o modele 5700 6700 i 7700

dlaczego tak uwazasz?

Napisano

nie tylko ja tak uwazam wystarczy poczytac opine na roznego rodzaju kacikach car audio to co do dziweku pozatym moim zdaniem pionier ma za duzo wysokich tonów a te nowe modele rowniez mi sie nie podobaja z wygladu wygladaja bardziej jak swiecace zabawki w porownaniu do seri 500 np

Napisano

> moim zdaniem pionier

nie sluchalem na szczescie smile.gif

A co do Pioneera i "za duzej" ilosci wysokich to powiem tyle ze nie za duzo tylko sa bardzo charakterystyczne, mozna powiedziec lekko sztuczne... niektorzy ich nie znosza a inni kochaja serduszka.gif .. w tym ja 893goodvibes.gif

Napisano

> Ja kupilem za 620 DEH-P7700MP wiec zastanow sie czy sie oplaca.

> (legalny z gwara i paierami)

> Pozdro

yikes.gificon_eek.gif na allegro to widzialem kolo 800 wiec niewiem gdzie za 620 zlalazles ale chetnie sie dowiem bo sam wlasnie szukam tego modelu grinser006.gif

tylko czemu on ma regulowanie tylko bas ,srednie i treble a nie bardziej szczegolowo oslabiony.gif

Napisano

800 model 7700 to juz chyba duzo wiecej kosztuje moze sie myle :D

Napisano

> Kumpel napisał mi że ma do sprzedania pioniera 6300 na cd z

> organicznym wyświetlaczem za 550 zł. Czy opłaca się to, ma ktoś

> takie, wie ktoś coś o nim bo na allegro nigdzie nie mogę

> znaleźć. I może ktoś wie jaki jest dokładny model?

> Dzięki

Pionieer 6300 to troche starszy model - z organicznym wyswietlaczem. Radyjko fajnie gra mogę go polecic. Jest jedno ale jest to prawdopodobnie wersja amerykanska, wiec maja inne skoki na FM (chyba tylko nieparzyste wartosci po przecinku), a i jeszcze jedno nie pamietam czy ma MP3. Jakością dzwięku bije na łeb nowe modele pionka, to jeszcze pionieer z dobrego starego wydania.

Napisano

Moj kolega ma takie radyjko, z tego co pamietam to wszystkie ustawienia sa takie jak w 7700, nie ma mp3, tuner jest normalny.

Napisano

> Jest jedno ale jest to

> prawdopodobnie wersja amerykanska,

po czym wnosisz ze to amerykanska wersja?

> jedno nie pamietam czy ma MP3.

niema

Pozdro

Napisano

> po czym wnosisz ze to amerykanska wersja?

moze dlatego, że miałem do czynienia tylko z wersja amreykańska tego radyjka, a na polskim rynku wczesniej go nie widzialem. Ale mogę się mylic grinser006.gif

Napisano

6300 bylo europejske i niema mp3 ,550 to taka sobie cena ani dobra ani zla ale *300 z tego co wiem byla najgorsza seria pionka i w sumie wygladu tez sie wielu osobom niepodoba crazy.gif jedynie co moge polecic z tej serii to 9300 ,lepiej poszukaj sobie ladnego 5100 albo 7100 a obiecuje ci ze bendziesz brdzo zadowolony z tym ze ten 5100 niejest organikiem ale tez daje duzo radosci

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.