Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chlodnica

Featured Replies

Napisano

Pany jako ze ja juz bardzo dawno nie mam SC ale moja serce.gif ma taka SC wisienke:) i mowie sobie ze pomocy poszukam tutaj tzn nie wlacza sie wentylator chlodnicy i mysle sobie ze to ten czujnik wkrecany w chlodnice i tu ptanko czy da sie to samemu wymienic jakies patenty??

dzieki !!

Napisano

a tam patenty, podnosisz maskę, czekasz jak kolektor ostygnie coby się nie poparzyć biglaugh.gif odpinasz wtyczkę, odkręcasz czujnik, wkręcasz nowy, wtykasz wtyczkę, zamykasz maskę grinser006.gif

o ile to faktycznie czujnik wink.gif warto najpierw sprawdzić "na krótko" czy wentyl zabangla i sprawdzić bezpiecznik za akumulatorem ok.gif

Napisano
  • Autor

wentylator na bang nie bangla tego jestem pewien plyn w zbiorniczku nawet juz wykipial raz....a tak obrazowo lub jakas fotka gdzie ten czujnik?? bo tego akurat w SC nie robilem:)

z tym bezpiecznikiem to dobra mysl!!

Napisano

patrząc z perspektywy frontu podniesionej maski na chłodnicę masz po prawej na dole nad wężem taki wtyk do którego prowadzi wtyczka z dwoma kabelkami- to jest właśnie ten czujnik smile.gif

"Na krótko" sprawdzisz czy pali wentyl jak na przekręconej stacyjce włożysz choćby spinacz biurowy do styków.

Napisano
  • Autor

dzieki bardzo jade sprawdzic:)

aaa ile taki czujnik kosztuje?

Napisano

coś około 20 pln, ale to zależy jeszcze od wersji silnika

Napisano

> coś około 20 pln, ale to zależy jeszcze od wersji silnika

Co masz na myśli pisząć "zależy jeszcze od wersji silnika" ?? Ja przełożyłem czujnik z chłodnicy od 700 do chłodnicy do 899 SPI i działa ale się coś grzeje :/ Czy czujniki w 700 i 899 były inne ?? Kiedyś gdzieś czytałem, że jeden czujnik powoduje, że zapala się tylko lampka od przegrzania a jakiś inny model, że porusza wskazówką ale mogę się mylić bo dawno czytałem i nie jestem pewien czy dokładnie o to chodziło.

Napisano

nie wiem ile jest w tym prawdy ale podobno są nie wielkie różnicę pomiędzy tym od 1,1 spi, a mpi może niech fachury coś powiedzą w tej sprawie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.