Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GAZ PO 2.50!!!!????

Featured Replies

Napisano

przecież to proste, że można się było tego spodziewać.

podsumujmy: okres zimowy + zwiększony popyt na gazior z powodu przybycia masy kolejnych aut z lpg + echo zwyżek cen ropy w tym roku = gotowy przepis na podwyżkę zlosnik.gif

dlatego kompletnie nie rozumiem tych, co rzucili się w ciągu ostatnich 2 miesięcy na montaż lpg zlosnik.gif wiadomo było, że cena pójdzie i to ostro zlosnik.gif

Napisano

> http://finanse.wp.pl/POD,2,wid,8043923,wiadomosc.html?rfbawp=1129613574.045

> PUSZCZA NAS Z TORBAMI

...cosz...........

trzeba zabic prywaciazy...zabic firmy montujace instalacje

sprzedajace gaz

uzytkownikow korzystajacych.

przeciez coz z tego ze paliwo ekologiczne i generalnie jest odpadem z ktorym nie bylo za bardzo wiadomo co zrobic...

niedlugo przejde na benzynke cos czuje...instalke wyjme (bedzie lzejsze autko biglaugh.gif)

w pupa.gif z takimi oszolomami..

zadne awarie...zwykly wynik finansowy sie liczy..musza zarobic na dywidendy i takie tam dla akcjionariuszy i tyle..

banda zlodziei

Napisano

> banda zlodziei

dokładnie... [kurza twarz], zdzierają z ludzi ile sie da!

każdy powód do podwyżki jest dobry - a to dolar do góry, a to euro do góry, a tu zima idzie, a tu wiosna nagle pszyszła - i tak w kółko. czerwona.gif

Napisano

Witam,

Przeciez w tamtym roku na zime tez gaz kosztowal chyba z 60% (albo nawet wiecej) ceny Pb95, wiec w czym problem ??

Skonczy sie zima, to roznica sie zwiekszy.

Pozdrawiam,

Cichy.

Napisano

> Skonczy sie zima, to roznica sie zwiekszy.

optymista zlosnik.gif

Napisano

> Witam,

> Przeciez w tamtym roku na zime tez gaz kosztowal chyba z 60% (albo

> nawet wiecej) ceny Pb95, wiec w czym problem ??

> Skonczy sie zima, to roznica sie zwiekszy.

A no w tym problem ze u mnie zeszlej zimy cena gazu nie przekroczyla 2.00zl -bylo 1.99zl a na wiosne zaczelo spadac do poziomu ponizej 1.80zl.

Teraz mamy dopiero polowe pazdziernika cena gazu juz jest 2.19zl i konca podwyzek nie widac -w zwiazku z tym to wydaje mi sie ze nie ma co liczyc zeby na wiosne cena gazu byla mniejsza od 2.00zl.

pozdr.

Napisano

> A no w tym problem ze u mnie zeszlej zimy cena gazu nie przekroczyla

> 2.00zl -bylo 1.99zl a na wiosne zaczelo spadac do poziomu

> ponizej 1.80zl.

> Teraz mamy dopiero polowe pazdziernika cena gazu juz jest 2.19zl i

> konca podwyzek nie widac -w zwiazku z tym to wydaje mi sie ze

> nie ma co liczyc zeby na wiosne cena gazu byla mniejsza od

> 2.00zl.

> pozdr.

Nie wiem czy dobrze pamiętam ale w kraku zeszłej zimy pękła 2, a latem zeszło do 1.67 (cena min). Więc wzrost też był ostry, nie rosłotak szybko jak teraz ale rosło.

Cena pewnie nie wróci do tegorocznych ale powinna spaść poniżej 2zł.

W tym roku do sezonowej podwyżki doszły jeszcze problemy na wschodzie i wyssało gaz z rynku, więc ceny pdskoczyły. U sąsiadów już rafinerie jadą pełna parą wiec może wzrost troche wyhamuje. Ostatnio gazownik powiedział mi że jeszcze nie było wzrostu cen gazu w związku z przejściem na "zimowy". Więc jeszcze wszystko przed nami smile.gif.

Pozdr

Napisano

> PUSZCZA NAS Z TORBAMI

angryfire.gif

Za 20 lat będzie 30 mln polaków, do tego sami emeryci i renciści , którym nie bedzie przysługiwała opieka medyczna po 65 roku życia, więc czym się tu martwić???

Bedziemy szukali młodych zdolnych obcokrajowców z Azji, Afriki i skad się da jak jużprzyjadą to może razem z dżihadem wprowadzą trochęrozsądku do POLSKIEJ polityki!!

Napisano

Ile mozna dodać czas wkorkach i ceny wyższe, chyba rower wyjmę na lato.

Napisano

jesli mnie pamiec nie myli to jesienia ubieglego roku cena poszybowala nawet do 2,20 zł/l...a wiosna spadla cena do 1,60 zł/l....tak wiec jestem optimista - moze teraz podobnie sie bedzie cena zachowywac.

No i nie mozna zapomniec ze juz niedlugo pojawi sie akcyza na benzyne w pelnej okazalosci - wiec relacja miedzy cena lpg a pb bedzie zadowalajaca....tylko zeby k...wa zarobki troszke podskoczyly oslabiony.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.